לימוד נהיגה אשמח להבהרה לגבי שלבי רישום לתיאוריה- דחוף!

• הוסף לסימניות
מילאתי בקשה להוצאת רישיון נהיגה מקוונת בגוב.
לאחר מכן בדקתי מול אופטיקה ואמרו לי שהיום הטופס הירוק גם כן מקוון ואני לא מוצאת אותו בשום מקום.
אם יש למישהו להסביר לי מה הלאה אשמח ממש ואם יש למישהו קישור אשמח שיעלה פה.
מתי אפשר ללכת לעשות את הבדיקת ראיה/תיאוריה?
תודה!

• הוסף לסימניות
מילאתי בקשה להוצאת רישיון נהיגה מקוונת בגוב.
לאחר מכן בדקתי מול אופטיקה ואמרו לי שהיום הטופס הירוק גם כן מקוון ואני לא מוצאת אותו בשום מקום.
אם יש למישהו להסביר לי מה הלאה אשמח ממש ואם יש למישהו קישור אשמח שיעלה פה.
מתי אפשר ללכת לעשות את הבדיקת ראיה/תיאוריה?
תודה!
זה קישור לתופס ירוק https://ask.ralbad.org.il/1918
אפשר לעשות אחרי תאוריה או לפני זה לא משנה הסדר

• הוסף לסימניות
Driving-license-issuance-Customer-journey.jpeg_ (1).jpg

• הוסף לסימניות
משנה מאוד, אי אפשר לעשות תיאוריה לפני אישור של הטופס הירוק ובדיקת ראיה
יכול להיות אבל אפשר לעשות שיעורים לפני תאוריה
אגב אני עשיתי תאוריה ואחר כך עשיתי בדיקת ראיה
אישור תופס ירוק לא זוכר מתי עשיתי

• הוסף לסימניות
טופס ירוק חייבים לפני, בדיקת ראיה, נראה לי שלא חייבים לפני תאורייה, לגבי שיעורי נהיגה, תלוי במורה, יש מורים מאפשרים ויש שלא.

• הוסף לסימניות
אמורים לחכות לתשובה כל שהיא על הטופס הירוק?
או מספיק שקיבלתי העתק למייל?

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי לפני בערך שלוש שנים, אחרי שעשיתי את הבדיקת ראיה, קיבלתי סמס שאני יכולה להירשם לתיאוריה.
לא קיבלתי ביד שום טופס, וגם לא למייל [עד כמה שאני זוכרת]

• הוסף לסימניות
אני עשיתי תאוריה ואחר כך בדיקת ראייה ולא קיבלתי שום דבר למייל הכל רשום במספר זהות.

• הוסף לסימניות
מומלץ לעשות בדיקת ראיה מיד אחרי ההצהרה רפואית כי רוב המורים לא מסכימים להתחיל שיעורים בלי בדיקה (חושבת שאין להם ביטוח או משהו כזה)
ותאוריה אפשר לעשות תוך כדי השיעורים ואפ' יום לפני הטסט

• הוסף לסימניות
יש מורים שלא מוכנים לקבל גם לפני תאוריה לכן חשוב לבדוק לפני

• הוסף לסימניות
האם צריך למלא את הטופס לפני שהולכים לאופטיקה?
הבנתי שיש אופטיקה 6/6 ברחוב בן הלל, הם עושים שם בדיקה עם צילום?

• הוסף לסימניות
חייבים למלאות את תצהיר הבריאות אחרת לא יקבלו אותך לא בתאוריה ולא בבדיקת עיניים יש באתר משרד הרישוי קישור לטופס, ויש באופטיקה 6\6 בדיקה הייתי שם ועשו לי בדיקה וצילום. בהצלחה רבה 😀

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה