אשמח להכוונה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אני לא צלמת בכלל - אבל כן מנסה להתקדם בתחום.
אשמח לחוות דעתכם על התמונות,
וכן אשמח לקבל כיוון מה היה כדאי לשנות/לשפר וכו'.

תודה רבה מראש.

קבצים מצורפים

• DSC_0071.jpg
    DSC_0071.jpg
    KB 514 · צפיות: 10
  • DSC_0083.jpg
    DSC_0083.jpg
    KB 351.7 · צפיות: 11
  • DSC_0089.jpg
    DSC_0089.jpg
    KB 268.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ממש אהבתי תתמונה הראשונה

• הוסף לסימניות
תפיסות חמודות מאוד!
טיפ ראשון - חפשי רקעים מחמיאים שלא מכילים פחים ודכ'

• הוסף לסימניות
אני מתייחסת לשלישית, כל החלק העליון שם מיותר.
איך זה?

קבצים מצורפים

• זה.jpg
    KB 995.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ממש תודה על התגובות,
אני מנסה להתקדם - והטיפים מצוינים.

• הוסף לסימניות
הבננות מתוקות!
תשתדלי לצלם בגובה העיניים של הילד
ז"א ממש לשבת או לשכב על הרצפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;2061520:
אני מתייחסת לשלישית, כל החלק העליון שם מיותר.
איך זה?

יותר טוב.
עדיין צריך יישור.
וכמו שאמרו בחירת רקע היא חלק אינטגרלי לתמונה יפה.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות!
מה בקשר לתאורה ולצבעים?
זאת בחירה נכונה? התמונה הראשונה חשוכה מדי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה