תסלחי לי, אבל ההמלצה שלי היא פשוט לא לקנות את יוצר הרעל הזה.קניתי את הפשוט והוא שרד שבועיים, יש למישהו המלצה למשהו מוצלח יותר?
את צודקת, אבל תכלס זה כפית סוכר למקל אחד, וזהו, בלי עוד חומרים.תסלחי לי, אבל ההמלצה שלי היא פשוט לא לקנות את יוצר הרעל הזה.
זה בסדר גמור, אפילו אני אוהבת להיות ילדה מדי פעם ולגנוב מהילד חתיכה. אבל הרגשתי צורך לעורר טיפונת מודעות, אולי זה יעזור לי או למישהו אחר והיה זה זכותי.את צודקת, אבל תכלס זה כפית סוכר למקל אחד, וזהו, בלי עוד חומרים.
אנחנו משתמשים רק בפסח, ומידי פעם, זה הממתק שלנו.
זקש- התקלקל לנו אחרי שבועיים
השאלה אם יש המלצה על משהו אחר ביתי?
ממש כך זה פחות סוכר מחצי כוס קולה.את צודקת, אבל תכלס זה כפית סוכר למקל אחד, וזהו, בלי עוד חומרים.
אנחנו משתמשים רק בפסח, ומידי פעם, זה הממתק שלנו.
כזה יש להורים שלי. היה בסדר גמור אבל נעלם מהר מהשטח בשל חוסר ענין. מרגש רק בהתחלה
כמה זמן יש להם את זה?כזה יש להורים שלי. היה בסדר גמור אבל נעלם מהר מהשטח בשל חוסר ענין. מרגש רק בהתחלה
הם קונים דווקא לפסח כנראה שההתלהבות והייחודיות תישארנה.
בפועל היה במטבח בין שבועיים לחודש, למיטב זכרוני. לא שימוש מסיבי, אין ילדים ממש קטנים.כמה זמן יש להם את זה?
והאם היה בשימוש מאסיבי?
אני גם רוצה רק לפסח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים