דרוש מידע אשמח להמלצה על אי רובוט איכותי--

• הוסף לסימניות
יש לי רובוט dreame w10
פצצה של רובוט, שואב ושוטף ולא רק מורח...
מאוהבת בו, לא יכולה בלעדיו!
למידע נוסף יכולה לפנות אלי באישי

• הוסף לסימניות
יש רובורוק
חמוד מאוד, לא מדי עדין ושביר+ אופציה לניגוב
אני באישי פחות משתמשת בו (הרצפה צריכה להיות מפונה מחפצים קטנים כמו פליימוביל... עוד לא הגעתי למצב הזה;))
יש לו חיסרון מעצבן מעוד מבחינתי- תפריט באנגלית
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש רובורוק
חמוד מאוד, לא מדי עדין ושביר+ אופציה לניגוב
אני באישי פחות משתמשת בו (הרצפה צריכה להיות מפונה מחפצים קטנים כמו פליימוביל... עוד לא הגעתי למצב הזה;))
יש לו חיסרון מעצבן מעוד מבחינתי- תפריט באנגלית
בהצלחה
אנגלית לא בעיה עבורנו, אבל עדיף :)

אשמח לעוד המלצות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש רוברוק S7 מרוצה מאד
החסרון שלו, דורש חיבור לטלפון חכם/טבלט כדי לשנות הגדרות
כרגע מוגדר אצלי על הגדרות בסיס, לא הצלחתי לשנות את ההגדרות :(
לא זוכרת מי קנתה כאן בעקבותי, גרה באתר בניה, ומרוצה ממנו ג"כ עד הגג

• הוסף לסימניות
לנו יש רובורוק s6.
לניצול מיטבי צריך גם טלפון חכם וגם ווייפיי (לא באופן שגרתי, רק בשביל ההגדרות. אם רוצים להשתמש בהפעלות לפי חדרים או הפעלה מתוזמנת, צריך ווייפיי ואפליקציה גם להפעלה),
אבל גם בלעדיהם הוא עושה עבודה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה