דרוש מידע אשמח להמלצה על מדפסת מוצלחת מאד כולל סריקה ,תודה!

• הוסף לסימניות
אמנם ההתכתבות מלפני שנה , אך אשמח מאד לעזרה
יש לי
שגיאה מספר 5040 במדפסת Canon MAXIFY MB2150
מה עושים? החנות מפנה לשירות לקוחות .אין תגובה בשירות לקוחות ,
מרגישה שממש נדפקנו עם המדפסת הזאת , היא גם לא מסתדרת עם רשת מחשבים ,
סה"כ חדשה כולה 3 חודשים אצלינו במשרד
אשמח למידע מכל אחד שיכול לעזור :)

• הוסף לסימניות
אמנם ההתכתבות מלפני שנה , אך אשמח מאד לעזרה
יש לי
שגיאה מספר 5040 במדפסת Canon MAXIFY MB2150
מה עושים? החנות מפנה לשירות לקוחות .אין תגובה בשירות לקוחות ,
מרגישה שממש נדפקנו עם המדפסת הזאת , היא גם לא מסתדרת עם רשת מחשבים ,
סה"כ חדשה כולה 3 חודשים אצלינו במשרד
אשמח למידע מכל אחד שיכול לעזור :)
עד כמה שידוע לי בשגיאה 5040 זה אומר תקלה רצינית, שזקוק להחלפת רכיב,
לנסות לפני זה כשהמדפסת דלוקה להוציא את הכבל של המדפסת מהמדפסת לא מהשקע ל 5 דק' ואח"כ להחזיר,
בנוסף זה לא מדפסת שאמורה לעבוד טוב עם כמה מחשבים זה לא היעוד שלה....

• הוסף לסימניות
@ctrl-p קונטרול פי

סליחה שאני שואל שוב, אתה ממליץ מנסיון על הHP Smart Tank 790 All In One?
שווה להשקיע על זה עוד כמה מאות שקלים (זה דגם טוב יותר?) או לקנות את ה615?

• הוסף לסימניות
@ctrl-p קונטרול פי

סליחה שאני שואל שוב, אתה ממליץ מנסיון על הHP Smart Tank 790 All In One?
שווה להשקיע על זה עוד כמה מאות שקלים (זה דגם טוב יותר?) או לקנות את ה615?
עני כבר בעבר נדמה לי, אין לי אישית ניסיון עם זה רק קליינטים שלי ואני יודע שמרוצין משניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה