דרוש מידע אשמח להמלצה על ספר בסגנון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ספר של רמה בורשטיין
תעשי חיפוש בפרוג התכתבו עליו פה פעם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
.
תתחילו להוציא יותר בקצב של משפחה שכל אחד קורא לפחות ספר ליום ובחגים הרבה יותר
כנראה שמטרת הקריאה בינינו היא שונה.
אני לא מרבה לקרוא, וגם אין בידי ב"ה זמן פנוי בשפע,
וכשאני רוצה להשקיע את משאבי הקריאה זה צריך להיות על משהו ששווה את זה, שיפדבק באנרגיות ויתן ערך מוסף חשיבתי, ערכי, רגשי, רוחני.
ולכן אני דווקא מעדיפה שידגרו על הוצאת ספר ולא ישפריצו ספרים. שישקיעו את המיטב מכל הבחינות (כולל הגהה מושלמת!) כי אי אפשר לפספס בין מושקע ואיכותי לההיפך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה שמטרת הקריאה בינינו היא שונה.
אני לא מרבה לקרוא, וגם אין בידי ב"ה זמן פנוי בשפע,
וכשאני רוצה להשקיע את משאבי הקריאה זה צריך להיות על משהו ששווה את זה, שיפדבק באנרגיות ויתן ערך מוסף חשיבתי, ערכי, רגשי, רוחני.
ולכן אני דווקא מעדיפה שידגרו על הוצאת ספר ולא ישפריצו ספרים. שישקיעו את המיטב מכל הבחינות (כולל הגהה מושלמת!) כי אי אפשר לפספס בין מושקע ואיכותי לההיפך.

סתם לעצם הטענה הרווחת של זמן זה לא רלונטי למי שנולד עם התמכרות לקריאה .
גם אמא ל- מספר ילדים גדולבלע"ר שעובדת משרה מלאה והולכת לישון כל יום ב 2 בלילה אם יש לה את זה תקרא עד 3(גם ביג ניסן וגם לאחר אירוע של ילדיה)
זה לא כ"כ נושא של מטרה כמו צורך, האמת שאני מאחלת לכולם שיהיו באמצע זה לא פשוט להילחם עם ההתמכרות הזו זה ממש עבודת מידות.

אבל זה לא הנושא
את צודקת 100% שח"ו שלא ישפריצו ספרים אלא עדיף איכות על כמות, רק הבעתי משאלה של כל המשפחה:)
(יש פה גם פיתוי גדול של קריאה בספרים לא שלנו שב"ה ככל שיוצא יותר ספרים משלנו אני רואה הבדלים משמעותיים בין הבוגרים של היום שיש להם לבין הבוגרים של פעם שלא היה כזה שפע)

• הוסף לסימניות
@שולי איטח
[QUOTE="שולי איטח, post: 9632943, member: זה לא פשוט להילחם עם ההתמכרות הזו זה ממש עבודת מידות.
יש פה גם פיתוי גדול של קריאה בספרים לא שלנו
[/QUOTE]
מעריכה את העמידה בפיתוי ומאחלת בהצלחה רבה ובקלות נרכשת בעבודת המידות!!!

• הוסף לסימניות
סתם לעצם הטענה הרווחת של זמן זה לא רלונטי למי שנולד עם התמכרות לקריאה .
גם אמא ל- מספר ילדים גדולבלע"ר שעובדת משרה מלאה והולכת לישון כל יום ב 2 בלילה אם יש לה את זה תקרא עד 3(גם ביג ניסן וגם לאחר אירוע של ילדיה)
זה לא כ"כ נושא של מטרה כמו צורך, האמת שאני מאחלת לכולם שיהיו באמצע זה לא פשוט להילחם עם ההתמכרות הזו זה ממש עבודת מידות.
מסכימה עם כל מילה
קיבלתי הרבה אזהרות במשך השנים שכאימא לא אוכל לקרוא כל כך הרבה
וראו זה פלא-
החיים עמוסים ולא תמיד יש זמן לנקות ולסדר את הבית,
אבל לקרוא- תמיד יש לי זמן:)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה
קיבלתי הרבה אזהרות במשך השנים שכאימא לא אוכל לקרוא כל כך הרבה
וראו זה פלא-
החיים עמוסים ולא תמיד יש זמן לנקות ולסדר את הבית,
אבל לקרוא- תמיד יש לי זמן:)
לא למי שקוראת לאט [כמוני]
[מדובר באינטליגנציה מוזיקלית שמי שניחן בה פשוט "שומע" את המילים...]

• הוסף לסימניות
אני מחפשת ספרי סיפורת שעוסקים בסוגיות רגישות [מערכות נישואין וגירושין- להבדיל..., התמודדות נפשית, שידוכים וכדומה]
אני אחרי קריאת כמה ספרים טובים... ואני בכוונה מדגישה - טובים!!!
מה שכן,
מציק לי מאוד הכתיבה הנוגעת ולא נוגעת, כאילו בציבור החרדי אסור לדבר על... ועל... רק מניחים ובורחים... כאילו מדובר בכווייה רותחת.
אני לא מדברת באמת על נושאים שהשתיקה יפה להם, אלא על נושאים שכותבים עליהם כבר, אז תכתבו פתוח.
אני לא אעז וכן אכתוב ספר בצורה פתוחה [כי אני לא רוצה שיפסלו אותו, כמו שכבר קרה אי פעם בציבור...] אבל זה כ"כ חסר על המדף!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין מה שאת אומרת,
ולכן הקריאה לוקחת יותר זמן?
איך מזהים שזה זה?
לא כל מי שקורא לאט ניחן באינטליגנציה מוזיקלית, יותר הסברתי על עצמי, אבל כן יכול להיות
את כאילו שומעת את הסיפור כמו שקריינ/ית מקריאה לך [אני יודעת שזה נשמע מפחיד אבל אם לא הייתי קוראת את זה לא הייתי יודעת...] המילים נקראות לך אחת אחת... בקיצור א"א להסביר את זה........

• הוסף לסימניות
לא כל מי שקורא לאט ניחן באינטליגנציה מוזיקלית, יותר הסברתי על עצמי, אבל כן יכול להיות
את כאילו שומעת את הסיפור כמו שקריינ/ית מקריאה לך [אני יודעת שזה נשמע מפחיד אבל אם לא הייתי קוראת את זה לא הייתי יודעת...] המילים נקראות לך אחת אחת... בקיצור א"א להסביר את זה........

טוב, קריינית יכולה להקריא גם מהר :)
אבל גם אני כשאני מקלידה עכשיו למשל, לוחשת לעצמי מה שאני כותבת,
וגם כשאני קוראת בספר, אני כאילו קוראת/שומעת את עצמי בראש...
ולכן עניין אותי לשמוע למה כוונתך

• הוסף לסימניות
טוב, קריינית יכולה להקריא גם מהר :)
אבל גם אני כשאני מקלידה עכשיו למשל, לוחשת לעצמי מה שאני כותבת,
וגם כשאני קוראת בספר, אני כאילו קוראת/שומעת את עצמי בראש...
ולכן עניין אותי לשמוע למה כוונתך
כמה שקריינית תקריא מהר, היא לא "ראפרית"
בקצב שנשים קוראות היום אני לא עומדת [ספר בשעתיים??????!!!!!!! לי לוקח בערך שבוע!!!!!! אם לא יותר....]
ומה שאת מתארת זה אכן נשמע זה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת