מידע שימושי אשמח להמלצות למסעדה בירושלים חלבי

• הוסף לסימניות
באיזה כשרות?

• הוסף לסימניות
ופל בר רובין בקניון רמות

• הוסף לסימניות
גן סיפור - בגן סאקר

מעולה!!!!!
מקום מהמם!!
הרבה יותר ממקום מהמם!
רק צריך לקחת בחשבון שבבוקר האוכל שם מאוד מצומצם! והתפריט הרחב בעיקר בערב!
אולי זה השתנה היינו שם לפני הקרונה...

• הוסף לסימניות
רובין/קהילות/בדץ/לגבי רבנות מהדרין מתלבטת
אחרי המלצות אברר
מוסקט בגב"ש - זה רובין
כל השאר שנכתבו כאן למיטב ידעתי רבנות מהדרין ! - בחלבי נראה לי שכולם אוכלים! אבל תעשו כפי מצפונכם!

• הוסף לסימניות
מוסקט בגב"ש - זה רובין
כל השאר שנכתבו כאן למיטב ידעתי רבנות מהדרין ! - בחלבי נראה לי שכולם אוכלים! אבל תעשו כפי מצפונכם!
בדקתי עכשיו באתר של ופל בר - הם גם רובין - מתנצל על הטעות

• הוסף לסימניות
זה היה ברור שיגיע תגובה כזו !!
כוונתי שמרבית האנשים שאני מכיר, וגם מבירור אצל מומחי כשרות כך אומרים שמהדרין ירושלים בחלבי זה בסדר
נשמח לדעת מי הם מומחי הכשרות.
זה תלוי בטח גם במשגיח במקום.

• הוסף לסימניות
זה היה ברור שיגיע תגובה כזו !!
כוונתי שמרבית האנשים שאני מכיר, וגם מבירור אצל מומחי כשרות כך אומרים שמהדרין ירושלים בחלבי זה בסדר
גם בחלבי יכולים להיות הרבה בעיות
אם יש לדוגמא ירק, שהוא נקי מתולעים, קמח מנופה, גבינ"צ, ועוד
בעיקרון זה משתנה שם לפי משגיח
אפשר להתקשר למספר שמופיע בתעודה, זה של המשגיח באותה המסעדה ולשאול אותו על רמת ההדיקות שלו בפיקוח, וכן על מה הוא מקפיד ועל מה פחות.
דבר נוסף שמשפיע זה האם הבעלים בעד הכשרות או נגד
אני מכיר בעלים של קיטרינג שהיה עד"ח ותפס את העובדים על דברים שלא לפי ההלכה והמשגיח לא ידע מהם.

• הוסף לסימניות
נשמח לדעת מי הם מומחי הכשרות.
אתם לא מצפים שאת כל השמות וכו' אני יעלה בפורום ציבורי - לא מבקש מאף אחד לסמוך על מה שכתבתי! ועדיף שתבררו בעצמכם! או שלא תאכלו לא יקרה כלום!
בעיקרון זה משתנה שם לפי משגיח
אפשר להתקשר למספר שמופיע בתעודה, זה של המשגיח באותה המסעדה ולשאול אותו על רמת ההדיקות שלו בפיקוח, וכן על מה הוא מקפיד ועל מה פחות.
דבר נוסף שמשפיע זה האם הבעלים בעד הכשרות או נגד
אני מכיר בעלים של קיטרינג שהיה עד"ח ותפס את העובדים על דברים שלא לפי ההלכה והמשגיח לא ידע מהם.
בכל הכשר יכולים להיות תקלות ובעיות! כמו שאת האומר אפילו בעדה!
וכל המחמיר תבוא עליו הברכה!

• הוסף לסימניות
יש מקומות ש'יכול להיות בעיות'
ויש מקומות שהמערכת מאפשרת לבעיות לקרות
אני כותב את הדברים לאחר שדירתי עם משגיח ברבנות מהדרין
וגם אח שלי היה בעבר משגיח כשרות בכמה גופים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה