חוצמזה שהם לא פרקטיים בעלילאני רוצה להוסיף עוד משהו חשוב בקשר לנגן "גלסבה"
לאחרונה כל הנגנים החדשים שיוצאים לשוק - הם עם מסך מגע (חוץ מזה שהם גדולים ומגושמים, אבל זה לא קשור).
כל חנות שמוכרת נגנים - 70% מהנגנים מסך מגע
שלא תבינו לא נכון, אין לי שום דבר נגד מסך מגע, אדרבה! זה בהחלט הרבה יותר נוח.אבל רק בסמארטפונים טאבלטים וכדו'.
לעומת זאת, המסכי מגע בנגנים - זה פשוט צחוק. זה לא מסכי מגע משוכללים כמו בסמארטפונים וכדו', מאד מאד קשה לתפעל את הנגן כך, לפעמים כן נלחץ ולא נלחץ.... סיבוך.
ולכן אני ממליץ על גלסבה ודומיו.
נ.ב
אולי קצת הגזמתי, אבל בגדול המגע שם ממש ממש גרוע ומעצבן.
יפה מאוד אבל גם הfiio תומכים והם תומכים בעוד הרבה סוגים זה תלוי לפי הדגמים האיכות שמיעה שלהם הכי טובה שיש הנוחות זה מגע הכי טוב אפשר לעצור ולהמשיק ולעבור שירים גם שהמסך מכובה על ידי הכפתורים לדוגמא הm5 שלהם הוא קטן לא כבד ומאוד מאוד נוח אם יש לך שאלות בכל הנושא של הנגנים וכדומה אתה יכול לשאול אותי אני מכיר את כל התחום וזה תמונה של הm5 לדוגמאהיו לי בחיי קצת הרבה נגנים, והתנסיתי בהרבה הרבה סוגים.
אני אישית ממליץ רק על "גלסבה". מכל מיני סיבות, לדוגמא זה הנגן היחיד שראיתי שאפשר לשמוע לא רק MP3 אלא גם קובצי WMA (זה גם סוג של קובץ שמע).
בקיצור זה הנגן שהכי נהניתי ממנו
בהצלחה!!
נ.ב. יש לנגן הזה כמה דגמים, אבל זה לא משנה, בגדול הכל אותו דבר
אם אתה מדבר על הגלסבה פלוס (עם כפתור חזרה), אז זה פשוט שטויות. הוא הנגן הכי פקרטי שיש ואפשר להשיג כיום, בלי טאצ מעצבן שעד שמושמע למה שלחצת כבר לחצת עוד פעם וכו'. חוץ מזה שהם גדולים ומסורבלים, בשביל מה צריך למען ה' נגן בגודל של פלאפון במקרה הטוב (ואל סמארטפון...) בשביל השמעת מוזיקה???אבל לא שווה את הכסף שלו בכלל
יש לנו נסיון עם זה, כבר קנינו בעקבות הראשון עוד כמה..יש קישור לנגן מומלץ באלי אקספרס?
ואווו תודה רבה
חוץ מהעתקת קבצים אין בהם שום דבר יותר מהנל...פונקציות
כונתך לגלסבה?חוץ מהעתקת קבצים אין בהם שום דבר יותר מהנל...
מיוחד, כל הכבוד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים