- הוסף לסימניות
תיאור נרחב מושקע ומפורט, תודה רבה!
מישהו מכיר נגן מומלץ שיש בו רמקול מובנה נוח?
ביזנס פלוסמישהו מכיר נגן מומלץ שיש בו רמקול מובנה נוח?
?ביזנס פלוס
לרכישת מכשירים בזול ולניוד קוים צרו קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה נגן עם רמקול מובנה נחמד מאוד
זה נגן עם רמקול מובנה נחמד מאוד
לרכישת מכשירים בזול ולניוד קוים צרו קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אצלי ניתן לרכוש ב-200 ש"ח הוא נגן מצוין וחזק יש בו הקלטות ורמקול ושעון וכו'.איפה רוכשים אותו? כמה עולה? מה הן יתר תכונותיו?
תודה מראש
פער של 60 ש"ח בקידי זה לא ממש אותו מחיר...הגלסבה מאוד נחמד אבל לא שווה את הכסף שלו בכלל אם כבר עדיף את הסמארט באס מיני זה אותו מחיר https://www.kiditoys.co.il/product/נגן-smartbass/
באייבאס לא היה מסך מגע והיו בו הרבה באגים@סלולר בזול מה ההבדל בין הסמארטבאס החדש לישן?
לא הבנתני.באייבאס לא היה מסך מגע והיו בו הרבה באגים
בסמארטבאס תוקנו הבאגים והוא כולו מסך מגע .
אתם לא מכירים פשוט את הנגן שהראתי זה בלי השוואה בכלל המון רמות מעל יש לי אותו ואני מאוד מאוד !!! נהנהאבל לכל הבחורים והילדים שאוהבים צבעוני ומשוכלל עם פונקציות
המומלץ הוא נגן סמארטבאס שיש לו אפשרויות העתקה ועוד ניתן להשיג אצלי ב 325 ש"ח
יש לך קישור תומך עברית?גלסבה באליאקספרס עולה פחות מ100 שח עם משלוח מהיר...
יש לך קישור תומך עברית?
התכוונתי לנגן תומך עברית קטן טאץ' מלא.
שמח לקבל פידבק...קניתי את הדגם המשודרג ב-11/11 הגיע לי היום בבוקר, ממש נראה מעולה. לא הספקתי המון להשתמש בו, רק שמתי לב שאפשר לשמוע בו רדיו עם אוזניות בלוטוס בלי לחבר בכלל אוזניות. (נשמע הזוי, אבל בדידי הוה עובדא) הוא נעים לשימוש. תפריט מוצלח. נדבר עוד כמה חודשים נראה אם הוא מחזיק...
נכון, אם אני זוכר טוב, אז השרות שלהם היה כזה טוב, עד-כדי-כך שאם היית שולח להם נגן מקולקל היית מקבל חדש..פעם היו המון נגני סאנדיסק טובים עם שירות נהדר.
משום-מה פחות, אולי בגלל שלאנשים היה יותר קל להשתמש בתפריט הישן..הם עדיין נמכרים?
יש עד היום נגנים שלהם, יש עכשיו נגן סאנדיסק קליפ ג'אם כמעט אותו דבר כמו הטובים הישנים, והרבה הרבה הרבה יותר טובים מכל הסאמוויקסים למיניהם.נכון, אם אני זוכר טוב, אז השרות שלהם היה כזה טוב, עד-כדי-כך שאם היית שולח להם נגן מקולקל היית מקבל חדש..
משום-מה פחות, אולי בגלל שלאנשים היה יותר קל להשתמש בתפריט הישן..
נכון, אם אני זוכר טוב, אז השרות שלהם היה כזה טוב, עד-כדי-כך שאם היית שולח להם נגן מקולקל היית מקבל חדש..
משום-מה פחות, אולי בגלל שלאנשים היה יותר קל להשתמש בתפריט הישן..
השירות שלהם הוא שהפך אותם למה שהם היו.יש עד היום נגנים שלהם, יש עכשיו נגן סאנדיסק קליפ ג'אם כמעט אותו דבר כמו הטובים הישנים, והרבה הרבה הרבה יותר טובים מכל הסאמוויקסים למיניהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים