אשמח להערות והארות

• הוסף לסימניות
האנמציות מוסיפות זה ברור , אחרת יחשבו שלקחת סתם ציור ושמת אותו ברקע. זה משדרג את הכל !
את האמת עוד אף פעם לא ראיתי ציורים בשחור לבן כרקע אבל זה כל כך יפה שלדעתי פשוט לא לגעת !!להפך לי הפריע ה"לומדים לקרוא" שבהתחלה היה צבעוני ואח"כ שחור לבן , עדיך היה לדעתי לעשות ישר שחור לבן אבל זה באמת ענין של טעם , עוד משהו הפריע לי החזרה של הילדה עם העפרונות היה עדיף לשים פוזה אחרת ולא לשים אותה פעמיים עם תנוחת העפרונות במיוחד שזה בזום ממש קרוב ושמים ממש לב שזה חוזר על עצמו.
דרך אגב הילדה כל כך מתוקה, ומשחקת נפלא!!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה וביצוע מקצועי!!
דבר ראשון- אם זה פתיח זה קצת מדי ארוך וחוזר על עצמו
אני מאוד אהבתי את השילוב של הילדה בתוך הציור, היה כדאי
לשחק יותר עם הכרומוקי במקום רק שינוי רקע, יותר שילוב של כל הגוף בתוך תמונה.
האנימציות ברקע מאוד מוסיפות, ההסרטה של הצבעים לבד לא לגמרי קשורה לסגנון
וכדאי מאוד יותר לגוון בסוגי השוטים, מדיום שוט ליד קלאוס אפ, כי מפריע בעיניים יותר מדי תקריבים אחד אחרי השני.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי גם להוריד את הרקע של הצבעים ולעשות עליהם כרומקי ואז זה יתאים לסגנון.
לגבי שילוב השוטים יש לזה כללים ברורים מה משתלב עם מה, פה לא בדיוק שמרו על הכלים וזה באמת מפריע.

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי, רעיון מקורי ונפלא, השילוב של השחור לבן מאוד מעניין, לא לגעת בכלום, זה רק יגרע, וכן האנימציות מתוקות להפליא.
מה שלא ברור פה זה הסיפור - הקטעים קצת חוזרים על עצמם והקטע של מכשירי הכתיבה באמצע מפריע לסגנון של כל הקליפ.
בהצלחה. זה מתוק מאד!

• הוסף לסימניות
מתוק ומקסים. אהבתי מאוווד את השילוב עם הרקע. סגנון השילוב של הילדה ברקע עצמו (איפה שהמכונית) מוסיף המון.

גם אני הייתי מורידה את הקטע של מכשירי הכתיבה,
והאנימציה של הילדה מאחורה שמרימה את היד, צריכה שיפוץ.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות.
מה שלקחתי מכל הדברים זה לקצר טיפה את הקליפ.
ואז זה גם יסדר את השוטים שחוזרים על עצמם(אתם מבינים שזה פשוט מחוסר ברירה)
בקשר לכללים שדיברתם עליהם, ברור שכזה פתיח לא אמור להיות לפי הכללים,
כל הרעיון שזה קופץ בלי קשר אחד לשני. אבל אם זה הפריע למישהו כנראה שצריך לסדר פה משהו.
(גם את האנימציה הקופצת - אסדר)
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!
המוזיקה ברקע מוסיפה המון, וגם הרעיון של השילוב עם השחור לבן, התמונות ברקע איכותיות מספיק, ביחס לילדה זה נראה שלא אך אולי זה העניין של הורדת איכות.
עם כל הבאלגן כן היה נראה שיש איזשהו מהלך (או שאפשר ליצור מהלך כזה) אם כי הוא שובש כמה פעמים
יש ילדה שהולכת במתינות לביה"ס, מסתכלת בשעון מאחרת ורצה לכיתה, לומדת, חוזרת לבית ומכינה שיעורים.
אבל באמצע באמצע הדרך קופצים לכיתה ולהפך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
מה שהכי מפריע בעיניים זה הג'אמפ קאטים, אך כפי שהבנתי אין לך ברירה. אז רק קיצור משמעותי יעזור פה!
הצלחותי!

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני רואה גרין שערוך ומצולם ומבוצע כמו שצריך!
תמיד הריקןודים מסביב לדמות/ההילות/החיתוכים גורמים לי לעצבים קלים עד בינונייים :)
אולפן? מסך ביתי? גלי לי, אני סקרנית!
מקסים!
כנ"ל, יש מה לדייק עוד בעריכה, מתארת לעצמי שזה כבר מושלם והוקרן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;724348:
פעם ראשונה שאני רואה גרין שערוך ומצולם ומבוצע כמו שצריך!
תמיד הריקןודים מסביב לדמות/ההילות/החיתוכים גורמים לי לעצבים קלים עד בינונייים :)
אולפן? מסך ביתי? גלי לי, אני סקרנית!
מקסים!
כנ"ל, יש מה לדייק עוד בעריכה, מתארת לעצמי שזה כבר מושלם והוקרן...
יש לי אצלי בבית אולפן גרין סקרין, הוא אמנם ביתי אבל הוא מקצועי לגמרי.
אני משתמשת המון באופציה הזו, למעשה רוב העבודות שאני עושה זה עם הגרין סקרין- כי כמו שאמרת אין הרבה שיודעים באמת לעשות אותו טוב.
האמת שהיו לי המון נסיונות כושלים עד שהגעתי לנוסחה הנכונה, אני חושבת שמה שבסופו של דבר מביא לתוצאה האיכותית זה סוג הבד שקניתי ממש במקרה ובכלל לא לצורך הגרין סקרין.
בכל המקומות המקצועיים שמוכרים בד ירוק , הם מוכרים צבע ירוק די כהה, ואז צריך להאיר את הבד ממש חזק כדי לקבל תוצאה טובה. אני קניתי בד ירוק בגוון אחר לגמרי, מאד מאד זורח (קניתי אותו כדי לתפור ממנו משהו לתפאורה). מה שיצא זה שבגלל שמלכתחיל הוא זורח לא צריך להאיר אותו בכלל, אני מאירה רק את הדמות והכל מסתדר מעולה.
חוץ מזה , שאפקט "אולטרא קי" בפרימייר 5 עושה את העבודה משגע.

• הוסף לסימניות
או-קיי, מעניין
לי היה תהליך הפוך :)
אחרי כל מיני נסיונות ותהיות- קניתי בד מקצועי ומאז הכל מעולה, כמובן שזה כולל סט תאורה מלא
לגבי האולטרה קי- בעיני זו "ה"בשורה של הcs5 , אני נזכרת בימים שכל הורדה קטנה היתה גוררת אותי לאפטר...
ותודה לאמזונס ששיכנעה אותי לנסות אותו, כי אני כמעט נדרתי לא להוריד יותר גרין בפרימייר:)

• הוסף לסימניות
את הסט של הגרין סקרין את לוקחת איתך למקומות שונים,
או שאת מצלמת בסטודיו קבוע?

• הוסף לסימניות
יש לי מסך נייד מתקפל ( בלי רצפה) אותו אני לוקחת איתי במידת הצורך כמובן עם תאורה
מסך מלא- רק בסטודיו, אבל מחוסר מקום הוא מקופל בין שימוש לשימוש ומצריך כל פעם העמדה מחדש:(

• הוסף לסימניות
הארות והערות כבר נאמרו..אז רק להגיד לך שהעבודה מוצלחת מאד.
אגב את מצלמת על הגרין גם לא בשבילך?

• הוסף לסימניות
כן
לכל המעונינים 08-9797346
(מודיעין עילית)

• הוסף לסימניות
יפה מאד... נהנתי...
אולי קצת לתקן את הגוונים של הילדה היא קצת לבנה בגלל התאורה....
הייתי מוסיף גוון יותר כתמתם וקונטרסיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה