אשמח להערות על תוכנית הדירה המצורפת. תודה!

• הוסף לסימניות
בעלת הבית רצתה מטבח סגור ( לפחות חלקי...)
והיה חשוב לה שנדאג לפינת עבודה לימים שהיא עובדת מהבית, אפילו אם זה רק פינה בסלון.
לא כל כך אהבתי שהחצי אי במטבח לא ממשיך בקו ישר עם המקרר, אבל לא רציתי להגדיל את המטבח שם כי אז כשיפתחו את השולחן בסלון לא ישאר מעבר נח...
אשמח לשמוע את דעתכם.
1734987703971.png

• הוסף לסימניות
נראה מקסים. אולי לסובב את פינת העבודה?

• הוסף לסימניות
תכנית מהממת!
הערה לא קשורה לשאלה- בחדר ילדים הפריע לי שהדלת נפתחת באמצע החדר
אולי כדאי להזיז אותה קצת יותר לכיוון הארון ושתפתח הפוך, יתן מראה יותר מרווח וגם מסודר, כי היא תקביל לדלת שממול.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תוכנית יפה! רואים הרבה חשיבה על הפרטים הקטנים.
לי מפריע שדלת חדר שינה יוצאת ממש מתוך הסלון,
הייתי מנסה לשחק עם מיקום שירותי אורחים ופינת העבודה, כדי להזיז את דלת חדר השינה לכיוון המסדרון. אפשר לחלק את הארון שם ל2 עם דלת באמצע.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם.
תוכנית מאוד יפה --קצת הפריע לי שהכניסה לחדר הורים ממש מהפינת אוכל -- נראה לי בעיה של פרטיות
אז מציע שינוי בכניסה לחדר ועוד כמה רעיונות על הדרך --לשיקולכם

קבצים מצורפים

• 1734987703971.png
    1734987703971.png
    KB 93.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תוכנית מאוד יפה --קצת הפריע לי שהכניסה לחדר הורים ממש מהפינת אוכל -- נראה לי בעיה של פרטיות
אז מציע שינוי בכניסה לחדר ועוד כמה רעיונות על הדרך --לשיקולכם
תודה רבה, תוכנית מושלמת!
אפשר לשאול- באיזו תוכנה אתה משתמש? היא יותר מהירה או שזה פשוט כשרון אישי של המשתמש?...

• הוסף לסימניות
תודה רבה, תוכנית מושלמת!
אפשר לשאול- באיזו תוכנה אתה משתמש? היא יותר מהירה או שזה פשוט כשרון אישי של המשתמש?...
עורך את השרטוט המקורי בתוכנת צייר שנמצאת בכל מחשב
פרימיטיבי אבל שימושי -- ולא דורש כישורים מיוחדים
במחשבה נוספת --נראה לי עדיף להזיז את הדלת של החדר הורים קצת פנימה ולפתוח דלת לשירותי אורחים מהצד

• הוסף לסימניות
והיה חשוב לה שנדאג לפינת עבודה לימים שהיא עובדת מהבית, אפילו אם זה רק פינה בסלון.
לא כל כך אהבתי שהחצי אי במטבח לא ממשיך בקו ישר עם המקרר, אבל לא רציתי להגדיל את המטבח שם כי אז כשיפתחו את השולחן בסלון לא ישאר מעבר נח...
אשמח לשמוע את דעתכם.
צפה בקובץ המצורף 1854464
הייתי בודקת אופציה כזאת
הסלון ככה יותר נעים
1735029299418.png

• הוסף לסימניות
בלי קשר לכל הנ"ל
הייתי מוסיפה דלת הזזה לפינת הכביסה
אופציה (נוספת) לסגירה של הבלאגן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלי קשר לכל הנ"ל
הייתי מוסיפה דלת הזזה לפינת הכביסה
אופציה (נוספת) לסגירה של הבלאגן
המכונה תהיה סגורה מאחורי נגרות. התכוונת להוסיף דלת וליצור שם ממש חדרון? שתי סיבות שלא רציתי - אחד זה המעבר לחדר הרחצה הכללי ולא רציתי לסגור שם עוד ולסרבל את המעבר, וגם יש שם חלון וחבל לחסום שם עם דלת. בעלת הבית והמשפחה בכלל מאד מסודרים לא חוששת כל כך מבלגן...

• הוסף לסימניות
עורך את השרטוט המקורי בתוכנת צייר שנמצאת בכל מחשב
פרימיטיבי אבל שימושי -- ולא דורש כישורים מיוחדים
במחשבה נוספת --נראה לי עדיף להזיז את הדלת של החדר הורים קצת פנימה ולפתוח דלת לשירותי אורחים מהצד
ואיך מביאים לשם בלוקים? ומשרטטים לפי מידות נכונות? או שזה רק לפי העין?

• הוסף לסימניות
ואיך מביאים לשם בלוקים? ומשרטטים לפי מידות נכונות? או שזה רק לפי העין?
לוקחים את הבלוקים וגם את המידות פחות או יותר מהשרטוט עצמו --- לדוגמה אם יש דלת --אז זה בערך רוחב 85
משם אני לוקח מידה נגיד לשולחן שגם רוחבו 90 או למיטה ברוחב 80 --- וכ"ו
וזה גם הרבה לפי העיין וחוש לפרופורציות נכונות לא 100% מדויק אבל לצורך המחשת רעיונות זה מצוין

• הוסף לסימניות
המכונה תהיה סגורה מאחורי נגרות. התכוונת להוסיף דלת וליצור שם ממש חדרון? שתי סיבות שלא רציתי - אחד זה המעבר לחדר הרחצה הכללי ולא רציתי לסגור שם עוד ולסרבל את המעבר, וגם יש שם חלון וחבל לחסום שם עם דלת. בעלת הבית והמשפחה בכלל מאד מסודרים לא חוששת כל כך מבלגן...
לכן אמרתי דלת הזזה
שתשאר פתוחה בד"כ
רק למקרי חרום או מה...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם.
צפה בקובץ המצורף 1854464
מביאה אופציה שהדלפק כן ממשיך באותו קו עם המקרר.. לשיקול דעתך1000039476.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה