כללי אשמח להערות

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם,
אשמח להערות וביקורות.

אני די מתחיל בעניין, אז מי שיוכל לפרט קצת - תבוא עליו / עליה הברכה...

קבצים מצורפים

• ערב טוב - טיוטה.jpg
    1 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
מודעה יפה :)

התוים נראים לי תקועים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
שים לב שאתה מתקרב מדי לשוליים, וזה לא טוב.
הערב טוב יושב יפה (הייתי מחליפה לפונט עבה ודומיננטי יותר) והיישור השמאלי של "מדרשת טוהר מזמינה" לא כ"כ מתאים במיקום הזה.
אתה צריך לקשר איכשהו בין הפעילות לבין ההסבר שלה.
משחק מעניין עם השעות רק ייטיב עם המודעה.
הטקסט התחתון מיושר שמאלה? אם כן, עדיף למרכז.
מבחינת הצבעים - תחשוב שוב, לא בטוח שזה מתאים למסר שאתה רוצה להעביר, וזה מכך שחסר אוויר.

תעלה שוב ונראה מה הלאה.

אגב, עצם העובדה שאפשר לתת הערות קונקרטיות אומרת שאתה על דרך המלך. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מעולה בשביל התחלה, טיפוגרפיה טובה, צבעים יפים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא להשתמש בפונט כתב היד הזה! פונט כת"י אחר וגדול יותר

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
הייתי אומרת שכדאי להחליף את הטקסט למטה לפונט בדפוס וגם את הצבע של הטקסט לצבע כהה(שחור, בורדו)

• הוסף לסימניות
מצויין!
אהבתי מאוד את הסגנון.
אל תחליף את הכתב יד בכותרת, הוא מתאים מאוד.
הדברים היחידים לדעתי שממש דורשים שיפוץ -
שים לב להתרחק מהשוליים (חצי ס"מ שוליים פנימיים, כדי למנוע בעיות בחיתוך)
הטקסט משנה של כל פעילות צריך לעלות למעלה, לבוא מתחת לשורה המתאימה
השורה למטה יושבת לא כאן ולא כאן, עדיף למרכז לאמצע

חוץ מזה - ישר לדפוס. מקסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה