התייעצות אשמח להתייעצות מקצועית – מה באמת שווה להורדה חינמית?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח להתייעצות מקצועית
בניתי לאחרונה אתר יצירתי שמתמקד בעיצוב נקי ויצירת תוכן ויזואלי, ובמסגרתו אני מתכננת להוסיף אזור של הורדות חינמיות – קבצים איכותיים לשימוש יומיומי/יצירתי.
לפני שאני מתקדמת לשלב הבא, הייתי שמחה לשמוע מכם:
  • אילו סוגי קבצים לדעתכם באמת שימושיים ומבוקשים?
  • מה אתם הייתם שמחים להוריד ולהשתמש בו בפועל (ולא רק “נחמד שיהיה”)?
כרגע על הפרק:

דפי ציור, עיצובים להדפסה, חומרים קלים ונעימים לשימוש.
מצרפת קישור לאתר כדי להבין את הסגנון והכיוון הכללי:

יצירה שחושבת

אשמח מאוד לרעיונות, זוויות חשיבה והערות ענייניות.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אתר ברמה גבוהה!! וואו!
אולי מנדלות / דפי צביעה מגניבים למבוגרים? משו שיהיה לי יותר קל להוריד מהאתר שלך מאשר ליצור--
בהצלחה גדולה!

• הוסף לסימניות
תודה!!!!
ממש אהבתי את הרעיון!!!!
אשמח לעוד כיוונים

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי להדפסה (ניו בורן חלאקה מתנות לסבתות וכו')

• הוסף לסימניות
תודה על המענה, אבל זה לא אתר לעיצוב באתר
יותר חומרים שאני יוצרת מו דפי צביעה , משחקים, קומיקסים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה