נכתב ע"י רותי ה;1857173:אסתי הכל נורא מעצבן ומרגיז ברור!!
אבל עם יד על הלב. מה היית עושה אם היית מקבלת גם כזאת מתנה?
תנסי לחשוב מה האופציות שיש לה.
(קצת מוזר איפה נותנת המתנה היתה עד הדקה האחרונה?)
ועוד משהו, לפי מה שרשמת זה עושה רושם של לקוחה קצת...
שיכול להיות שאת צריכה לשמוח שהעסקה הסתיימה לפני שהיא התחילה..
ולזכור תמיד שהכל מכוון מלמעלה!
אני קיבלתי היום מייל כזה:
מלקוחה שכבר שבועיים בדיונים איתי במיילים / טלפונים
על ענין הצילומים
רות שלום כנראה שהיום צילומים לא יצא לפועל
תודה על הזמן שהקדשת
עניתי לה:
שלום וברכה
אני שמחה
הרבה נחת.
ושמחתי שאם זה לקוחה שזה הצורת התנהלות שלה נפטרתי ממנה בזמן.
יש כל מיני אנשים בעולם זה החיים![]()
נכתב ע"י יצירתית;1857241:מזדהה...
קרה גם לי ובאותו רגעי רציתי לחנך את העולם ולצאת בחוזים מחייבים
אח"כ נרגעתי ושכחתי ואארי שנה ראיתי שזה לא משהו שקורה כל יום, אולי אחד לשנה
מעדיפה להישאר נחמדה ולא לצאת בחוזים נוקשים
אגב- מבחינה הלכתית אני זוכרת ששאלתי כי זה סקרן אותי ויש הבדל גדול בין " הפסד" לבין "מניעת רווח"
מה בדיוק אני לא זוכרת...
לכי לפנק את עצמך במשהו... זה חלק מה"זעת אפיך"...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נחליאלי(ת), דיתוש, BIZZARC- עשירה ועוד 57 משתמשים60 //