התייעצות הורים לילדים מיוחדים, מה הייתם עושים במקומי?

• הוסף לסימניות
שבעז"ה תרוו הרבה נחת, והכל ילך בקלות ובבריאות.

קראתי את הדברים, ואמנם במקרה הזה אינני יכול לעזור ישירות (מבחינה הלכתית), אך אשמח מאוד לעמוד לימין האב והמשפחה בכל מה שנוגע למסביב.

בתקופה מאתגרת זו, אשמח לעזור בלהחזיק את הבית ואת שאר הילדים (הבנים). אני יכול להציע את עזרתי בשמירה על הבנים, בקידום לימודי, בניהול סדר היום בבית או בכל עזרה אחרת שתאפשר לכם להתפנות בראש שקט ובידיים פנויות לחלק הרפואי.

ועוד משהו, במידה ותפגשו באלי"ן או במסגרות אחרות אבות למשפחות במצבים דומים, הזקוקים לחונכות, סיוע בניהול הבית או דמות בוגרת ומנוסה לבנים – אשמח מאוד אם תפנו אותם אליי.

לפרטים נוספים על הניסיון שלי והעזרה שאני מציע, צירפתי כאן קישור לאשכול שפתחתי בנושא:

בשורות טובות ובהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
שולחת לך ולילדה חיבוק גדול...
אני עובדת במקום דומה וממש הצטערתי לשמוע על כל הסבל שעברתם...

• הוסף לסימניות
קשה לי לקבל את ההתנהלות של הגן, ואת חוסר ההדדיות.
אם להורים אין אמון בגננת, והיא מחפה על האחות, והאחות מתנהגת בראש קטן,
והם מקשים עליכם- זה מאד קשה להתנהלות בחיי היום יום.
אם יש לך אופציה להעביר את הילדה גן- עדיף.

אני מכירה גנים שהמטפלות הולכות עם ההורים יד ביד,
מבינות את המצב ומה שהוא מכתיב, ועובדות לפי זה,
ולא מתנגחות עם ההורים ומתחילות לבקש כל הזמן אישורים מההורים!
לפעמים האחות יכולה לעמוד על כלל זה או אחר,
אבל במקרה שלכם נשמע שהיא לא יוצאת מגדרה כדי לעזור לכם.. אלא להפך.

בפרא רפואי אתם סומכים עליהם שהם מספקים לה את כל המענים?
אולי כדאי שתבררו עם יהודה גרוס מה הכללים לגבי ההתנהלות שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה