כללי אשמח לחוות דעתכם---

• הוסף לסימניות
פרסומת לעיצוב לוחות שנה,
הפרסומת כבר משנה שעברה,
מתלבטת אם להשקיע את הזמן (שאין לי...) בעיצוב חדש, שיכול לצאת יפה יותר,
או לשלוח את זה לפרסום (עיתון מקומי במודיעין עילית),
אולי רק לשנות מעט,
אשמח לכל הערה והארה,
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• מודעה-תשעז.png
    מודעה-תשעז.png
    KB 40.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לדעתי,
הייתי מוותרת על הדבש
ומגדילה את הדוגמאות
ומוותרת לחלוטין על הרקע הלבן והקוקוים
ומוסיפה על כל דוגמא אלמנט גרפי זהה כהה (אולי צורת רימון / תפוח וכו') ועליו הפרטים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
דוקא לדעתי הדבש מוסיף אוירה של שנה חדשה, ר"ה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;2223353:
לדעתי,
הייתי מוותרת על הדבש
ומגדילה את הדוגמאות
ומוותרת לחלוטין על הרקע הלבן והקוקוים
ומוסיפה על כל דוגמא אלמנט גרפי זהה כהה (אולי צורת רימון / תפוח וכו') ועליו הפרטים.

בהצלחה
מצטרפת. נראה לי שהדבש כן מוסיף לאוירה,אבל זה כבר קשור לטעם.עיקר המודעה היא אודות הלוחות דנה והם צריכים מקום של כבוד.הרקע הלבן באמת מבוזבז ומיותר.
יום נפלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה