כללי אשמח לחוות דעת, הערות והצעות יעול

• הוסף לסימניות
אריזה לירקות ללא תולעים.

קבצים מצורפים

• 111.png
    KB 641.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
קשה להתרשם מהגודל הנ"ל
כדאי להעלות כל אריזה בפני עצמה

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 186.5 · צפיות: 13
  • 2.png
    KB 215.3 · צפיות: 17
  • 3.png
    KB 114.4 · צפיות: 12
  • 4.png
    KB 119.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בגדול יפה מאד.
קשה לי עם היחס בין הגדלים של האותיות בטקסט למטה ובטקסט למעלה.
להשאיר הרבה יותר שוליים מלמטה.
כדאי מאד להחליף פונטים!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שכחתי להגיד, שהפונטים בינתיים זה מה שיצא לי ראשון, כי בעצם הוא עוד לא נתן לי את כל הכיתובים, כך שלא השקעתי בזה (על זה אשאל כנראה יותר מאוחר עוד פעם, ותודה מראש).
חשוב לי כרגע לדעת על העיצוב והצבעים.
תודה לכל מי שמקדישה מזמנה ומנסיונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1548589:
קשה לי עם היחס בין הגדלים של האותיות בטקסט למטה ובטקסט למעלה.
להשאיר הרבה יותר שוליים מלמטה.
כדאי מאד להחליף פונטים!

מסכימה עם הנ"ל
ממליצה על 4
כמובן לשנות פונטים ולסדר את הטקסט למטה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי איך המספרים? זה צד קדמי וצד אחורי?

הענין של החיתוך העגול עדכני ויפה, אבל העיגול לא מספיק חתוך יפה. קחי עיגול עם רדיוס שווה, ואז תחתכי.

• הוסף לסימניות
השטח החלק הזה הגדול יחסית והתמונה הנפרסת על שטח כ"כ קטן למטה קצת מפריע לי
הייתי מצפה לראות הרבה ירוק ונקי, מרענן ומושך יותר מאשר איך שזה נראה.
זה עוד לפני הפונטים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1548598:
ממליצה על 4

בהצלחה

יש לי רק שאלה אחת, האם התמונה של 4 זה בסדר, בעיני זה לא ממש משדר ירקות בלי תולעים, מה אתן אומרות?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני קולטת מה המספרים :)
בקשר לתמונה קחי את התמונה של מס' 2 לפי דעתי. יותר ממחישה. ותחליפי לעיצוב של מס' 4.

• הוסף לסימניות
ורק אני עדיין לא קלטתי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה