חו"ד אשמח לחוות דעת ללוגו לאיחוד בני הישיבות (רכסים)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
עיצבתי לוגו לארגון ביני עמודי (התאחדות בני הישיבות ברכסים)
הם הלכו על הקו הקיים כרגע ברעיון, אבל הם רוצים למקסם את העיצוב...
אשמח לחוות דעתכם בין שלל האופציות שעיצבתי.
חשוב להם שיהיה אזכור של ספר זה מתבסס על הלוגו הקודם
1754909819665.png

אשמח לחוות דעת
תודה רבה!
@אוראל אנקורי @נעמי חדד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה אוראל :)
והעיטור הזה מלמטה נראה גם איזכור של ספר מלבד עיטור?

• הוסף לסימניות
קו יפהפה ומקצועי!!
1754914655227.png

• הוסף לסימניות
ממש יפה, את המעבר צבעים הגרדיאנט כדאי לעשות אחיד על כל הטקסט ולא על כל אות בנפרד
ואולי ליישר בין 2 הסלוגנים, שיתחילו ויסתיימו באותה נקודה

בכללי ממש יפה, מהמם!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה
אהבתי את הקטע של העיטור - הספר
רק הפונט לא קצת ישן אולי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לוגו עדין ואצילי מאוד מאוד!

אם אפשר, כמה הערות:
1. את העמוד שבמילה עמודי הייתי ממלא לגמרי בצבע ללא קוים בתוכו,
כדי שישתלב בקו עיצובי אחיד עם הטקסט הכבד שלצידו. (אם אפשר להשקיע עוד, אז בכלל לבנות אותו על בסיס עיצוב הפונט של האותיות, אך זה באמת מצריך השקעה וידע עיצובי גבוה ואפשר בהחלט גם בלי.)
2. את השורה של התאחדות בני... וכו' הייתי מצמצמת לרוחב השורה שמתחתיה בדיוק כדי ליצור מראה נקי ואחיד.
3. אפשר גם להכהות מעט את האותיות הצהובות, כדי שתהינה ברורות יותר.
4. אפשר לכיתוב שבשתי השורות שמתחת ללוגו לנסות לתת פונט עדין יותר במשקל קל ו-"קווי," שישתלב עם ה"גלים" שלמטה שמביעים כל כך יפה את הספר.

• הוסף לסימניות
@שילובים תודה רבה על הפירוט
אני יקח את ההערות לתשומת לב..
אם אני יוריד את הקוים בעמוד השאלה אם יהיה מספיק ברור שזה עמוד?
כי היה קודם יותר קוים והורדתי שיראה מינמלסטי כמה שיותר

• הוסף לסימניות
רק עכשיו חזרתי לאתר ורואה את ההודעה שלך,
יש לי בעיה עם נטפרי שחוסמים את התמונות ואני לא רואה את התמונה ששלחת
אשמח עם תוכלי לשלוח למייל שלי
shiluvimrf שטרודל ג'מייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
לי זה לא נראה כמו ספר - העיטור
בדרך כלל בספר, הדפים נכנסים לאמצע ולא שהאמצע עולה
לא כל כך הבנתי למה בחרו פה בלוגואים הימיניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה