כמה הכנסה צריך בשביל שאוציא משהו יותר טוב?הצעה מצוינת
לקוח מיליונר עם הרבה כסף בחשבון לרוב יוציא יותר טוב.
זה תמיד תלוי ה
בהרבה דברים. בגדול זה הצעה ממש מצוינת
לפעמים עיכוב קטן ועד שתבצע יעלה לך העוגנים. ויותר גרוע ייגמר התוקף ולא צמיד יסכימו להאריך.
על פניו זה נראה הצעה מצויינתמשכנתא: 937,500
1/3 קל"צ 4.59 ל20 שנה
2/3 מל"צ 4.85 ל24 שנה
האם זה טוב? או אפשר להשיג משהו עוד יותר טוב?
לא בהכרח תלוי רק בסכום הכנסה (ברור שגם) תלוי הרבה בסוג הכנסה (לא עצמאי חדש \ תלוש ללא וותק רציני \ הכנסות מכולל ואישורי דיין וכו' וכו')כמה הכנסה צריך בשביל שאוציא משהו יותר טוב?
שכיר 3 שנים +?לא בהכרח תלוי רק בסכום הכנסה (ברור שגם) תלוי הרבה בסוג הכנסה (לא עצמאי חדש \ תלוש ללא וותק רציני \ הכנסות מכולל ואישורי דיין וכו' וכו')
זה מצוייןשכיר 3 שנים +?
הקל"צ פנטסטימשכנתא: 937,500
1/3 קל"צ 4.59 ל20 שנה
2/3 מל"צ 4.85 ל24 שנה
עםעם יועץ או בלי?
שוב, ריביות מעולות
אם זה היה בלי היה לך בהחלט איפה להשתפר. אבל אם זה עם באמת אין סיבה לצאת עם הרגשה רעה. תהיה מבסוט. בכל מקרה לא תקבל יותר.עם יועץ או בלי?
ערב טוב , קיבלת ריביות מעולות.משכנתא: 937,500
1/3 קל"צ 4.59 ל20 שנה
2/3 מל"צ 4.85 ל24 שנה
מאיר אתה גם פה?? חחחחהיי ערב טוב ,
ערב טוב , קיבלת ריביות מעולות.
אני אומר לך כיועץ משכנתאות בלאומי .
תגיד תודה לבורא עולם וליועץ שעשה עבודה מעולה .
אל תתמהמה שלא יעבור התוקף כי הריביות הן ל24 יום .
בהצלחה .
כן גם אני כאן חחחחחחחח .מאיר אתה גם פה?? חחחח
טוב אני שוב אומר לך תהיה רגוע הריביות טובות
אם מאיר אומר מאיר יודע...
זה אפשרי למחזר דרגה שנייה חיצוניתיש לי משכנתא קיימת בפועלים על קרוב ל 1200 K ש"ח שלקחתי לפני 4 שנים בערך
שליש פריים +0.1
שליש קבוע 2.77
שליש משתנה צמוד - אג"ח +3.3 בפועל הריבית הנומינלית על המסלול היה בערך 2.7
בשיחה עם נציגת הבנק היא הציעה לי למחזר את הפריים ל P-0.45
ואת המשתנה אג"ח להחליף ללא צמוד (כבר יש לי הצמדה של 55K מהשנים האחרונות) ויצא ס"ה 4.9 על המסלול הזה,
כשבכל מקרה אם אני לא אמחזר, בנקודת היציאה בעוד כשנה וחצי זה יתייקר ל5% כולל הצמדה,
על פניו זה נשמע מצויין
יש לי דרך לשפר משהו?
אני יכול להתמקח מול בנקים אחרים בלי לגעת בקבוע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים