Elementor אשמח לחוות דעת על אתר משודרג

• הוסף לסימניות
האתר שלי עבר לאחרונה שדרוגים והוספות הן מבחינת עיצוב, תוכן וקידום.
אשמח לקבל חוות דעת על דברים שאפשר להוסיף בעיצוב האתר, וברמת החוויה שלו מול הגולש.
כתובת האתר היא
https://shvilim.online/

(נ.ב. מהירות האתר בטיפול).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום חני!
ראשית כ"כ על היוזמה לשדרג !
כמה דברים מלמעלה שראיתי -צבע המלל על הכחול לא מאוד בולט(דו המאמרים בים של תוכן-להחכים וכו... הייתי מבהירה)
- שנית בעמוד הראשון קצת קטוע המלל כשנפתח יכול להיות שהייתי מוותרת על הלוגו הגדול וכותבת במילים ,
- וכן בבמקום תפריט הבית תוכלי לשים את הלוגו -רק אופציה לא חובה
המון הצלחות:)

• הוסף לסימניות
אתר מדהים. צריך טיפה יותר למשוך את הלקוח בצבעים באתר.
ושהפופאפ יקפוץ טיפה יותר מוקדם.
הצלחה

• הוסף לסימניות
המלצה שלי: להרים טיפה את השוליים למטה במסך הפתיחה של האתר:

כדאי למרכז את הטקסט לאמצע המסך, על מנת שיתפוס יותר את העין

• הוסף לסימניות
אני מודעת לזה שעברו כמה חודשים ..רק עכשיו יצא לי לראות את האשכול
אם זה עוד רלוונטי לך, יש לי כמה וכמה דברים לומר לך גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת חווית המשתמש והניווט באתר
תוכלי בשמחה ממש לפנות אלי במייל hudi#hudi.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה