אשמח לחוות דעת על המשכנתא שלי

• הוסף לסימניות
לקחתי משכנתא על סך 730K
אשמח לשמוע שיפורים

קבצים מצורפים

• אישור סופי (1).pdf
    KB 103 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
ע"י יועץ או לבד?
אם לבד יכול להיות שאפשר יהיה לרדת קצת במלצ (תלוי בנתונים שלכם)
ולגבי הזכאות הייתי מקצר למקסימום 20 שנה אלא אם אין ברירה.

• הוסף לסימניות
וברכה.

קל"צ - מצוין. רק לא הבנתי למה קיצרת אותו ל-120 חודשים.
מל"צ - אפשר לשפר מרווח. לא הבנתי למה לא תיקח מל"צ 24/30. אין טעם לקחת מל"צ לשנה. תשיג מרווח נמוך ככל האפשר, והמשכנתא שלך תרד יחד עם ירידת ריבית.
זכאות - בסדר. הייתי מקצר. לא אוהב צמוד מדד ארוך.
ק"צ - לא מבין למה לך המסלול הזה. הוא צמוד מדד. אין בו שום טעם. תעביר אותו למל"צ 24/30. אם אתה רוצה החזר נמוך יותר, תפרוס את הקל"צ עוד קצת.

אציין בפירוש - על פניו אין כל משמעות לחוות דעתי, כי הכול משתנה ותלוי בנתונים האישיים שלכם. רק נקודות לבחינה, זה הכול.

בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כפי שכתבו 2 הדווידים תקצר בזכרות ובשביל לאזן את ההחזר תאריך קצת קל"צ

• הוסף לסימניות
אני לא יועץ משכנתאות
אבל תברחו מצמוד מדד!!!

• הוסף לסימניות
בנתונים של היום בבנקים , מדובר בהצעה פצצה . מדובר במרווח של 0.60 , ששום בנק לא נותן היום פחות ,

אמנם צודקים אלו שמציעים להמר חלק מהצמודה , למל"צ .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה