אשמח לחוות דעת על תוכנית מטבח והתייעצות

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר ממש לאחר תכנון, מפריע לי בתוכנית כמה דברים, אני הייתי מאד רוצה קלאפה מעל הכיור הבשרי (ולא ארון)אבל המעצבת אומרת שזה לא יראה יפה ביחד עם הארון הפינתי (חשבתי על לשלב אולי קלאפה ומעליה מדפי נוי קטנים לעציצים, מה אתם אומרים?

נוסף לכך מפריע לי שמתבזבז מלא מקום בשיש לפינה הימינית ליד הכיור הבשרי, יש לכם רעיון לשם?

הנישה הרוחב שלה 45, זה מספיק? גובה מטר. - איך כדאי לחלק את המדפים בפנים?
אשמח להערות והארות על המטבח.
לגבי הכיור החלבי והגז, זה אילוץ, אם ארחיק את הכיור החלבי, השיש החלבי יהיה קטן מידי וגם אפספס מגירות ואם ארחיק את הגז, הוא יהיה מתחת לחלון.

תודה מראש על התשובות

קבצים מצורפים

• חזית חלבי - למדידה - 25 5 28.jpg
    חזית חלבי - למדידה - 25 5 28.jpg
    KB 216.3 · צפיות: 36
  • חזית בשרי - למדידה - 25 5 28.jpg
    חזית בשרי - למדידה - 25 5 28.jpg
    KB 297.7 · צפיות: 33
  • חזית מקרר - למדידה - 25 5 28.jpg
    חזית מקרר - למדידה - 25 5 28.jpg
    KB 270.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
לגבי הצד החלבי-עדיף כיריים מתחת לחלון מאשר כיור.
אני באותה דעה שקלאפה לא יראה טוב בבשרי
מדפי נוי אפשר לשלב במקומות אחרים במקום אחד הארונות

• הוסף לסימניות
לגבי הצד החלבי-עדיף כיריים מתחת לחלון מאשר כיור.
אני באותה דעה שקלאפה לא יראה טוב בבשרי
מדפי נוי אפשר לשלב במקומות אחרים במקום אחד הארונות
אין לי לאן להעביר את הכיור החלבי, אני רציתי הפרדה מוחלטת בין הצד הבשרי לצד החלבי ואת זה אנחנו משיגים עם הכיריים באמצע, זה גם נוח שהם בין 2 הכיורים ואז הוא נגיש לבישול משניהם.

האם יש דרך כלשהי, גם עם שינויים שהמייבש כלים יהיה בקלאפה? אני לא רוצה ארון, בגלל הדלתות שנפתחות ואפשר מדי פעם לקבל מהם מכה, תוך כדי שטיפת כלים

• הוסף לסימניות
ובכלל נשמח להארות והערות על התוכנית לפני המדידה הסופית

• הוסף לסימניות
האם יש דרך כלשהי, גם עם שינויים שהמייבש כלים יהיה בקלאפה? אני לא רוצה ארון, בגלל הדלתות שנפתחות ואפשר מדי פעם לקבל מהם מכה, תוך כדי שטיפת כלים
אם זו כל הבעיה, יש צירים שנפתחים 180 מעלות

• הוסף לסימניות
יופי לא יכול לבא על חשבון נוחות. תעשי מה שטוב ונוח לך יותר

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון איך זה יכול להשתלב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה