יתותח!!!קיבלתי מהבנקאי הצעה לריביות הבאות , רק בתנאי שזו הצעה לסגירה ,
סה"כ משכנתא 838,500 מחיר למשתכן
קלצ -4.57 -15 שנים
ק"צ (זכאות) -2.25- 15 שנים (80,000)
מל"צ כל שנתיים וחצי -4.67- 30 שנים
אני יועצת מתחילה ,יתותח!!!
לבד?!
ממתי ההצעה?קיבלתי מהבנקאי הצעה לריביות הבאות , רק בתנאי שזו הצעה לסגירה ,
סה"כ משכנתא 838,500 מחיר למשתכן
קלצ -4.57 -15 שנים
ק"צ (זכאות) -2.25- 15 שנים (80,000)
מל"צ כל שנתיים וחצי -4.67- 30 שנים
אכן , זה המצבכנראה שאין עדיין הצעה. נשמע שהיא צריכה לקבל החלטה האם לסגור על זה או להמשיך מו"מ בלי זה.
מענין אותי לשמוע את דעתך
אני מנחש שזה הצעה מלאומי, אכן?אכן , זה המצב
כן , ואם זה מלאומי אז פחות?אני מנחש שזה הצעה מלאומי, אכן?
מה פחות?כן , ואם זה מלאומי אז פחות?
נעים מאד.הצעה מאתמול
ביקשתי ממנו שיוציא היום בגלל עדכון עוגנים והוא אמר שישלח אחרי שיראה שאכן זו הצעה לסגירה (השלמה של מס' מסמכים)
הצעה יפה מאד!!שאלה
יש לי כאן הצעה מפועלים [מחזור חיצוני +תוספת להרחבה]
קבלתי אותה ב10/6 זה אומר שהתייקר לי? מה וכמה?
וגם דעתך על ההצעה חשובה לי
צפה בקובץ המצורף 1987091צפה בקובץ המצורף 1987089
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים