כללי אשמח לחוות דעת

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם:
כמו שאתם רואים זהו פלייר לקיטנת קיץ.
אך יש כמה דברים שמפריעים לי ואני לא יודעת כיצד לשלב בינהם:
יש מידי עומס בדף,ריבוי תמונות ואלמנטים
אך הלקוח רוצה את כל האלמנטים כדי שיבינו מה זה "שביל החלב"
ובנוסף גם רוצה תמונות כלליות:לונה פארק ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות כהנא;773663:
אשמח לחוות דעתכם:
כמו שאתם רואים זהו פלייר לקיטנת קיץ.
אך יש כמה דברים שמפריעים לי ואני לא יודעת כיצד לשלב בינהם:
יש מידי עומס בדף,ריבוי תמונות ואלמנטים
אך הלקוח רוצה את כל האלמנטים כדי שיבינו מה זה "שביל החלב"
ובנוסף גם רוצה תמונות כלליות:לונה פארק ...

נחיה ונראה:rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
רגע שכחתי לעלות,להרגע...
אני מעלה את הקובץ

• הוסף לסימניות
די אני לא מצליחה לעלות
איך מקטינים קובץ בפוטו שופ?

• הוסף לסימניות
תשמרי בגיפג בצבעי RGB באיכות נמוכה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הנה הצלחתי.....

מקווה שלא התיאשתם...
כי אני כמעט שהתיאשתי עד שהצלחתי להקטין אותו.

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    3.2 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מושך את העין,
(יש תמונה של בנות? - שמאל אמצע)

• הוסף לסימניות
עד שהצלחתי להעלות
אז......

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
ממש חמוד השילוב של התמונות בתור פלנטות

• הוסף לסימניות
בכלל לא עמוס
מסודר טוב
כדאי להצמיד את ה ל' לב' במילה חלב ואת הגרשיים לשים למעלה

• הוסף לסימניות
אם הם מתעקשים על תמונות בנות.
ואם הם מתעקשי על תמונות בנות לא צנועות.
לפחות,
אל תעלי אותה לכאן.
שימי על זה עיגול או משהו.
מינימום.
בתודה,
בת

• הוסף לסימניות
אני חושבת כמוך רעות, יש הרבה פריטים קטנים במודעה אחת,
תחשבי שמי שרואה פרסומת לא מתמקד בפרטים הקטנים אלא מסתכל על מה שגדול, שהכי מושך לו את העין...
לדעתי את צריכה לשים את התמונה של הלונה פארק גדולה, הבריכה, עוד משהו וזהו...

עניות דעתי... הצלחה..

• הוסף לסימניות
קודם כל מאוד חמוד!! והילד באמצע מוצלח ביותר.
ברשותך מס' הערות:
אכן יש ריבוי אלמנטים במודעה. אני מבינה שתמונה אחת שווה 1000 מילים אך האם כל כך הרבה תמונות קטנות משרתות את המטרה? במידה והתמונות אכן נחוצות תאלצי אולי להפרד מאלמנטים נוספים היוצרים תחושת עומס.
2. ישנה התנגשות ויזואלית בין התמונות המפוזרות לאלמנטים של ה"חלב" שנראים דרך משקפת הילד למעלה משמאל. המון תמונות, המון פרטים קטנים- זה מה שיוצר אצלך את תחושת העומס.
3. הקפת התמונות במסלול כמו כוכב לכת אכן רעיון יפה אך האם התמונות מספיק בולטות על הרקע הנ"ל?
כרגע כל אלמנט במודעה מנסה לגנוב תשומת לב מהשני ולדעתי הילד אמור "לגנוב את ההצגה", נסי להגדיל אותו באופן כזה שיהיה בולט יותר במודעה
4. הכיתוב למעלה משמאל בשחור- לא נראה טוב (לוגו כלשהו?)
5. כדאי לנסות לרכז את הטקסט בקוביה / צורה כלשהי בחלק התחתון- על מנת לסדר את העומס הכללי.
בסה"כ המודעה מאוד יפה מה שנחוץ זה ארגון נכון של הפרטים על מנת להביא אותה לרמה מוגמרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כל מיני;773905:
אם הם מתעקשים על תמונות בנות.
ואם הם מתעקשי על תמונות בנות לא צנועות.
לפחות,
אל תעלי אותה לכאן.
שימי על זה עיגול או משהו.
מינימום.
בתודה,
בת
את צודקת
סליחה אני בכלל לא אחזתי,
אני שמתי את התמונות מה שהביאו לי והתיחסתי אליהן כאל אוביקט.
אקח לתשומת לב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;773960:
קודם כל מאוד חמוד!! והילד באמצע מוצלח ביותר.
אכן יש ריבוי אלמנטים במודעה. אני מבינה שתמונה אחת שווה 1000 מילים אך האם כל כך הרבה תמונות קטנות משרתות את המטרה? במידה והתמונות אכן נחוצות תאלצי אולי להפרד מאלמנטים נוספים היוצרים תחושת עומס.
2. ישנה התנגשות ויזואלית בין התמונות המפוזרות לאלמנטים של ה"חלב" שנראים דרך משקפת הילד למעלה משמאל. המון תמונות, המון פרטים קטנים- זה מה שיוצר אצלך את תחושת העומס.
QUOTE]

אשמח לדעת לפי דעתך מה אוכל להוריד? או לשנות?
אם להפרד מאלמנטים, אז ממה? מה שאוריד אז הוא יוריד מתחושת הגלקסיה.
ואם תמונות אז האם זה מספיק ימשוך לקיטנה?

• הוסף לסימניות
מה חושב לך יותר? האלמנטים דרך המשקפת של הילד או התמנות?
אישית אני חושבת שרעיון הילד+ האלמנטים מצויין וחבל לוותר דווקא עליו.
בדרך כלל במודעות מהסוג הנ"ל ישנה תמונה אחת מרכזית (כפי שנכתב קודם) על מנת למשוך את העין, ושאר האטרציות מפורטות בכתב.
למרות שהרעיון של הקפת התמונות ככוכבי לכת חכם ויפה, לענ"ד תוכלי להסתדר בלעדיו על מנת לשדר את תחושת הגלקסיה. (כוכבי הלכת הפזורים מסביב, הילד וכו')
במידה והתמונות מאוד מאוד חשובות נסי פשוט לארגן אותן באופן אחר, אולי כטור מצד שמאל (ולא עגולות) הרעיון של המודעה מובן וזה לא יפגע בתחושת הגלקסיה הברורה ממילא.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה