כללי אשמח לחוו"ד וביקורת בונה - פלייר a4 למוצר רפואי

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד וביקורת בונה - פלייר a4 למוצר רפואי

קבצים מצורפים

• a4_front.jpg
    KB 543.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הרקע מפריע לקריאת הטקסט

...

• הוסף לסימניות
המודעה נראית טוב מאד
מה שמפריע לי זה התמונה, היא צריכה המון עיבוד והצבעים שלה חשוכים
וכן, בין שלושת השורות הצהובות למטה הייתי מצמצמת את הרווח ומעבה מעט את הפונט

• הוסף לסימניות
לא מובן לי מדוע הקו השני למעלה מימין צריך להיות האלכסוני, כאשר לפי כל היגיון זה אמור להיות תפקידו של הקו השלישי.
בכלל, הקוים די מפריעים. הייתי חושב על פתרון יצירתי אחר.
ככלל - המודעה נחמדה. הכתום נבלע קצת ברקע, והייתי מבדיל בין כל הטקסט שבמודעה לשורות הטלפונים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
משהו לא הגיוני במיקום של הטקסט שעל התמונה.
לפי ההגיון, הכיתוב הימני ביותר אמור להיות משוייך (או מחובר בקו) לפריט הימני ביותר בתמונה, וכרגע זה לא כך.
מציעה לסדר את הכיתובים בסדר הגיוני, לפי סדר הפריטים בתמונה.
בנוסף, הרקע קצת מפריע לקריאה. אולי להבהיר קצת את הכתום? אולי לבחור פונט קצת יותר עבה? אולי להאיר רקע יחסית חלק מתחת לטקסט? כדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד וביקורת בונה גם לצד האחורי של הפלייר

אשמח לחוו"ד וביקורת בונה גם לצד האחורי של הפלייר

קבצים מצורפים

• a4_back.jpg
    KB 378.2 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה