אשמח לחוו"ד על המשכנתא

• הוסף לסימניות
משכנתא.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממש מופתע כי זה עם ייעוץ
לטאבו משותף זה סביר?

• הוסף לסימניות
אני ממש מופתע כי זה עם ייעוץ
לטאבו משותף זה סביר?
טאבו משותף זה כינוי לכמה סוגי עסקאות, זה יכול להיות פצצה ויכול להיות יקר, תלוי במקרה
אז מוחק את התשובה וחבל שלא חושפים את כל הקלפים כבר בשאלה.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה קניית דירה מפוצלת. גם בזה יש שוני בין המקרים.
.קניתם חלק מדירה שכבר ממושכנת ?? החלפתם אחד מהרוכשים??
או קניתם דירה רגילה יחד עם עוד זוג??

• הוסף לסימניות
מה הכוונה קניית דירה מפוצלת. גם בזה יש שוני בין המקרים.
.קניתם חלק מדירה שכבר ממושכנת ?? החלפתם אחד מהרוכשים??
או קניתם דירה רגילה יחד עם עוד זוג??
המוכר היה בעלים של כל הנכס, היתה לו משכנתא והוא סגר אותה מהתשלומים שלי ונשאר בעלים על חלק מהנכס ללא משכנתא שלו.

• הוסף לסימניות
הבעיה בטאבו משותף. שלפעמים אתה צריך למצוא מי שיתעסק עם זה.
פעם נכנס אלי כזה תיק . הצעתי אותו לכמה יועצים. והם לא הסכימו לקחת אותו.
בסוף השגתי.
בנקאים שדברתי איתם לפני אמרו לי שהם לא רוצים את התיק ואם אני רוצה אין לי זכות לדבר איתם על ריביות וזה יהיה באיזור ה5.5-6. לכן העברתי אותו הלאה. למי שמסוגל להתמודד עם זה .
זה היה @הון ובית שלקח את התיק ברחמים גדולים עלי ועל הלקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה