אשמח לחו"ד בונות

• הוסף לסימניות
למי שהעיר על הגיבעול עץ בצד ימין גם לי פתאום הוא מפריע.אך אני עדיין לא טובה בלהעלים פרטים מהתמונה... האם התאורה וזווית הצילום יותר טובה???

קבצים מצורפים

• עיבוד ACR.jpg
    2.4 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר יש עקמומיות שאפשר לתקן בפוטו שופ
אפשר להחזיר אור מצד שני כך שזה יעצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;892822:
הרבה יותר יש עקמומיות שאפשר לתקן בפוטו שופ
אפשר להחזיר אור מצד שני כך שזה יעצים
הרבה יותר.... מה?
עקמומיות אתקן.. האגרטל נראה לי ענק מידי לא??

• הוסף לסימניות
וואו! זה בדיוק הצבעוניות שהיתה חסרה לי בתמונה הקודמת! מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;892840:
הרבה יותר.... מה?
עקמומיות אתקן.. האגרטל נראה לי ענק מידי לא??

נכון אבל זו הבחירה
ברור שאין יחס בין הנושא למוצר הנלוה
לפי הבנתי הכרטיס הוא הנושא והוא בלוע לא כן?

• הוסף לסימניות
התאורה טובה יותר, אבל קצת קשה מידי... האבנים למטה יצאו קצת באובר.
והכרטיס איכשהו נשמט לו למטה, צריך להעלות אותו בחזרה כדי שישימו לב אליו יותר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ישור כבר אמרו!
הצבעים והתאורה טובים יותר הפעם. רפלקטור בשמאל לא יזיק. חסר קצת דרמטיות.
יכול להיות שקצת תאורה מלמעלה היתה עושה טוב.

הקומפוזציה: פיזור של האבנים יכול להוסיף. בכל זאת הזווית כבר מידי נמוכה. היה עדיף טיפונת למעלה.

נ.ב. אני לא רואה את הסיבה להכניס את המקל הזה לפריים.

התקדמות יפה

• הוסף לסימניות
כבר אמרנו "נעלים את המקל בהמשך..."
יאלההה :D נמאס לי מהאגרטל הזה ...................;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה