כללי אשמח לחו"ד

• הוסף לסימניות
קודם כל פעם ראשונה שאני מעלה פה,
אשמח לשמוע את דעתכם על העריכה העדינה הזאת
ולמי שלא יודע, אני בתחילת לימודי פוטושופ וזה אלבומי הראשון.

קבצים מצורפים

• Untitled-1מצלמה לקראת סיום.jpg
    KB 100.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה לפעם ראשונה...
אבל את יכולה יותר... העמוד די סטטי ולא מושך תשומת לב מיוחדת...
מה אם הפונטים? הם לא תקניים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;927464:
יפה לפעם ראשונה...
אבל את יכולה יותר... העמוד די סטטי ולא מושך תשומת לב מיוחדת...
מה אם הפונטים? הם לא תקניים!
:(
חשבתי הפעם לא להעמיס, זה נחשב ריק... משעמם...?
הפונטים? למה לא תקניים?

• הוסף לסימניות
אולי זה הבעיה של הקומפוזיציה, שימי לב: תמונה אחת בעמוד הזה ותמונה שניה בעמוד השני ומאחורה פרפרים אפורים סטטיים...
הפונטים נראים לא תקניים, של איזה חברה הם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;927396:
קודם כל פעם ראשונה שאני מעלה פה, קצת מפחיד.... אל תשאלו למה!
.
אז אני לא ישאל.
רק שממש לא מפחיד פה[לצערי]

• הוסף לסימניות
באופן עקרוני הבסיס טוב
הפרפרים ברקע מושכים תשומת לב יתירה
גם הגודל האחיד שלהם מוריד מרמת התמונה
תנסי אולי לשחק עם הגדלים שלהם
תורידי צל מהטקסט
תשתדלי שיהיה פחות סימטרי בין צד ימין לשמאל
הרבה הצלחות
ויפה מאוד

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• Untitled-1מצלמה לקראת סיום.jpg
    KB 99.4 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה