אשמח לטיפים וחוו"ד למשכנתא [מחזור והרחבה]

• הוסף לסימניות
פער בין סניפים של חצי אחוז זה אכן מוגזם אך קצת פחות מזה תוכלו לפגוש בכל בנק
כבר פגשתי בנקאים שמתנהגים עם הכסף של הבנק כאילו זה של אבא שלהם ושומרים על זה מכל משמר בניגוד לאינטרס שלהם עצמם, מה לעשות?! ענין של אופי....
ולכן כ"כ חשוב הקשר עם בנקאים חכמים ובעלי מידות טובות
זה לא המקרה באותו תיק היא נותנת לי ריבית פצצה למיחזור האם יש פער מדיניות בסניפים?

• הוסף לסימניות
שווי נכס-2.M משכנתא קיימת בבנק דיסקונט-412K
מתוכם למחזר הכל חוץ מהקל"צ, סה"כ-288.K (בערך)
פלוס תוספת להרחבה בהיתר-450.K
הכנסות ודירוג אשראי-פיקס

מצורף הצעה שקבלתי מדיסקונט
[מסלול 1-2 זה כנגד המחזור בלי קבועה, השאר בשביל ההרחבה]
צפה בקובץ המצורף 1981674צפה בקובץ המצורף 1981676

שאלה
1 להתיחס לריבית המתואמת או הנומינלית?
2 המחזור יותר דחוף לי כי עוד כמה חודשים משתנה [כל 5]..
ואם התוספת לא אכפת לי לחכות קצת השאלה האם יש ענין או רווח לחכות?
אז אחרי דיסקונט (פנימי) חזרנו לפועלים והנה התוצאות...

רק שיש כמה שינוים הוספתי 50,000 שאני נצרך
וגם יש יותר אחוז מל"צ

נ.ב.
אני כן מעונין בפריסת תשלמים כמו בדיסקונט דהינו הקל"צ ב-240 תשלומים
ואת המל"צ ב-312 תשלומים
משום מה בפועלים היא הביאה לי את זה אחרת כנראה בגלל שככה בקשתי בהצעה הראשונה
מקווה לשנות את זה...

קבצים מצורפים

• עקרוני הרחבה.pdf
    KB 114.4 · צפיות: 20
  • עקרוני מיחזור.pdf
    KB 120.8 · צפיות: 31
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהחברים חוו"ד על ההצעות האלו:
אודה מראש על כל התייחסות

1749550089539.png

1749550149867.png

• הוסף לסימניות
תודה ענקית על המענה, ההכנסות לא הכי חזקות כולל ותלושים לא גבוהים, יש כאן ערב משלם.
בהתיחסות לתמהיל. כדאי לקצר בפועלים ל 15שנה את הקבוע את המלצ למתוח ל30 שנה.
זה יוריד ריבית בקלצ ולא יחמיר ריבית במלצ וגם זה עדיף בכלל העמלות היוון

• הוסף לסימניות
בהתיחסות לתמהיל. כדאי לקצר בפועלים ל 15שנה את הקבוע את המלצ למתוח ל30 שנה.
זה יוריד ריבית בקלצ ולא יחמיר ריבית במלצ וגם זה עדיף בכלל העמלות היוון
ובדיסקונט, יש גם אופציה טובה לבקש?
היות ובפועלים אחיו כבר רוצה לקחת משכנתא עם אותו ערב משלם כבר מאושר לביצוע, (ואז הערב לא יעבור בפועלים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ובדיסקונט, יש גם אופציה טובה לבקש?
היות ובפועלים אחיו כבר רוצה לקחת משכנתא עם אותו ערב משלם כבר מאושר לביצוע, (ואז הערב לא יעבור בפועלים)
אם הערב מספיק חזק הוא יכול להיות ערב בכמה תיקים בו זמנית

• הוסף לסימניות
שאלה שקשורה לנושא שבפתיחת האשכול..
מה ההוכחות והדרישות של פועלים במשכנתא להרחבה בהיתר?ומה הכונה שהכסף מגיע בפעימות?
תודה רבה לעונים!

• הוסף לסימניות
שאלה שקשורה לנושא שבפתיחת האשכול..
מה ההוכחות והדרישות של פועלים במשכנתא להרחבה בהיתר?ומה הכונה שהכסף מגיע בפעימות?
תודה רבה לעונים!
בהיתר-היתר בניה , הצעת מחיר.
כסף בפעימות הכוונה הוכחות בניה (צילומים, אישור קבלן על התקדמות , ביקור חוזר של שמאי לאשר אפשר מתוך זה רק חלק)
יש טיפים
לא אהבו כאן ששואלים את השאלות האלו בפורום ציבורי (יותר על הרחבה ושיפוץ בלי מטרה אמיתית)
אם תרצו תפנו באישי (לי אין משתמש פרימיום) או תחפשו את המייל שלי בהודעות אני לא אכתוב אותו שוב מחמת נהלי הפורום
אני עוזר בלי תמורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה