אשמח ליעוץ על הכנה למזגן, מצ"ב תכנית הדירה

• הוסף לסימניות
יש לי דירה בפרויקט
המעבה (החלק החיצוני) חייב להיות במסתור כביסה
הקבלן נותן הכנה למזגן מרכזי
אם רוצים יחידות נפרדות חייבים להכין צנרת במהלך הבניה דרך הקבלן
המחיר להכנה לכל החדרים הוא בעלות של 18,000 ש"ח

אשמח לשמוע חוות דעת
האם שווה לעשות את הכנות או אם יש אפשרות אחרת
כי חבל לי לעשות מזגן מרכזי חבל על החשמל
מצ"ב תכנית הדירה(דירה 8)

בתודה מראש

קבצים מצורפים

• תשריט הדירה).pdf
    1.1 MB · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
אני עונה לך לפני שאני רואה תוכנית דירה רק מכיון שרובם לא יודעים שהיום יש אפשרות מזגן מולטי אינרווטר שהוא מנוע אחד לכל הדירה ובעבודת הגבס מכניסים מעבד לכל חדר כך שאפשר לשלוט על הדלקה נפרדת לכל חדר, מה גם שכדאי לשמוע מיועץ מיזוג מה האפשרויות כי לפעמים הקבלן מכין תשתית ואח"כ המערכת שנרכשת לא מתאימה ועולה כסף נוסף וחבל,
לכן כבר בהכנת התשתית אפשר לקבל תוכנית מחברת המזגנים ולמזג בין התכניות כשהעלות ממילא נכנסת בהכנת התשתית למזגנים.
אני ממליצה על חברת אקלים סמארט הם מומחים בתחום והתעסקו עם פרויקטים גדולים.
ופרט לכך יש להם פתרונות לכל בעיה. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

רשמת עלות הכנה לכל החדרים 18000 ₪ ????
זה כולל המזגן או רק הצנרת מיזוג?
המחיר נשמע יקר מידי.
ולגבי הכנות כמו שכתבה "ביתילי" מומלץ להתיעץ עם איש מיזוג אויר כאשר הדירה היא מקבלן את בהחלט יכולה לחסוך את עניין ההנמכות וכדאי שתעשי זאת נכון, השקעה חכמה בהתחלה חוסכת עלויות מיותרות אח"כ.

• הוסף לסימניות
מזגן אינוורטר לא מומלץ בכלל
עשיתי ברור אצל כמה אנשים שיש להם אינוורטר והם ממש לא מרוצים
אין לך אפשרות לשלוט על הטמפ' של המזגן מאחר והוא עובד על חישינים
ואז הבית לא מתקרר מספיק!
עדיף מזגן מרכזי או 2 יחידות של מיני מרכזי אבל פשוטים
או עילי לכל חדר- למי שרוצה לחסוך בעלויות של גבס ושל חשמל...
מומלץ להתייעץ עם איש מיזוג שיתן לך את שלל האופציות

• הוסף לסימניות
היה לי אינוורטר בדירה הקודמת בה גרתי בשכירות, היה ממש מעולה! יכול להיות שיש כמה סוגים של אינוורטר? לא יודעת. את שלנו יכלו לכוון לפי מעלות והבית היה נעים וכייפי. בלילות החמים / קרים במיוחד הייתי משאירה אותו דלןק רק בחדרים ולא בסלון ובמשך היום מכבה בחדר שינה ובמשרד, פשוט מקסים וחסכוני

• הוסף לסימניות
מולטי אנוורטר זהו מנוע שמופעל בשליטה ובחיסכון בחשמל ברור שכדאי לדעת של איזה חברה
כי יש שינויים גדולים מאוד ביעילות ובאנרגיה הניצרכת,
וכמו שכבר כתבתי קודם - תחסכו המון אם תעמדו מול יועץ מיזוג שנותן בד"כ גם תוכניות מיזוג מסורטטות לדירה.

• הוסף לסימניות
מסורטטות לדירה.
משורטטת! את עוסקת בשרטוט ולא בסירטוט
כמו כן טעות נפוצה "פרישת קירות" ולא פריסת קירות !!(לא פורסים פרוסות אלא כמו מפה שפורשים)
זה טעיות מוכרות באדריכלות ...לטובת הכלל...

• הוסף לסימניות
צודקת, כתבתי ומיד התנתקתי ולא בדקתי,
קבלו התנצלותי...

• הוסף לסימניות
בס"ד

רשמת עלות הכנה לכל החדרים 18000 ₪ ????
זה כולל המזגן או רק הצנרת מיזוג?
המחיר נשמע יקר מידי.
ולגבי הכנות כמו שכתבה "ביתילי" מומלץ להתיעץ עם איש מיזוג אויר כאשר הדירה היא מקבלן את בהחלט יכולה לחסוך את עניין ההנמכות וכדאי שתעשי זאת נכון, השקעה חכמה בהתחלה חוסכת עלויות מיותרות אח"כ.
כן, רק להכנות צנרת +נקודות ניקוז
יוצא מעל 17,000 ש"ח
זה זכיין יחיד בחברה
מצ"ב הצעת מחיר
הצעת מחיר כולל רק ניקוז אחד צריך להוסיף עוד 4

קבצים מצורפים

• הדפסת הצעת מחיר - PQ17000067 (1).pdf
    KB 62.9 · צפיות: 52

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה