עיצוב אשמח לכל העאה על תכנון חדר שירות

• הוסף לסימניות
שיוצא מהמטבח..
מצרפת מה שהמעצבת שלחה לי

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230724-001415_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20230724-001415_Adobe Acrobat.jpg
    KB 122.6 · צפיות: 125
  • Screenshot_20230724-001325_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20230724-001325_Adobe Acrobat.jpg
    KB 74.7 · צפיות: 117
  • הוסף לסימניות
החדר שירות צריך להיות מותאם לצרכים שלכם.
אני אישית אוהבת מטאטא וטינקו בתוך ארון מוסתר, וסלסלות כביסה פתוחות ומוט לתלות את הבגדים שלא יצטרכו גיהוץ.....וכו'....

• הוסף לסימניות
חדר שירות פתוח שהוא חלק מהמטבח זה בעיתי...הבגדים מקבלים ריחות של בישולים\טיגונים...
מטבח זה האזור הכי מתלכלך ולא כדאי לערבב עם כביסה נקיה...וסתם לא נעים לשמוע את המכונת כביסה בתוך המטבח...
מה שאני מציעה זה קיר גבס עם דלת לחדר כביסה, שם הארונות יכולים להיות עם\בלי דלתות ויש גם מקום לגהץ...
עוד דבר ששמתי לב במטבח, אני מציעה להאריך קצת את השיש אחרי הגז כדי לאפשר עוד קצת שטח עבודה(צד בשרי וצד חלבי)...וכן הכיור לא יכול להיות ממש בקצה השיש זה ירטיב את השולחן שיש בכל שתיפת כלים...(צריך לפחות 40 ס"מ שיש אחרי הכיור).
1690299325533.png

• הוסף לסימניות
באופן כללי -- האופציה השמאלית 325-- בעייתית במיוחד בכניסה --הדלפק פיצקלאך והמקרר חוסם את הכניסה
האופציה הימנית 415 -- כבר יותר מוצלחת ונכונה בהרבה
ועל בסיס סקיצה זו הייתי מציע
1 -את הכיור בצד שמאל להרחיק לפחות 50 ס"מ מהמקרר
2 - גם את הכיור בקיר ממול להזיז שמאלה לפחות חצי מטר ואפשר לרווח יותר בין הכיור לגז
3- היכן שהמכונת כביסה לבנות קיר מפריד בין המטבח לחדר שרות בלי דלת שלא יחסום את האורור ואור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה