אשמח לכל חוות דעת-דירונת בת 60 מטר

• הוסף לסימניות
רעיון נוסף...
כמובן החיסרון שהשירותים מול הדלת,
לא נעים:eek:

קבצים מצורפים

• 2-25-04.pdf
    KB 29.6 · צפיות: 84
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תגידי מה דעתך על הרעיון שלי, ולדעתי כדאי לך להגדיל את רוחב החדרים התחתונים ב 10 ס"מ- שהאמבטיה תהיה 155, וחדר השינה 250

אהבתי:p
יש צינור צול 4 -אין לי אפשרות לזוז פיפס מרוחב המסדרון

• הוסף לסימניות
החדר הורים עדיין צפוף מאד
את לא חייבת לשמור על אותו קו קיר של המסדרון בין החדרים
לדעתי תגדילי אותו מ-240 ל-270 לפחות
וקחי בחשבון שאם הדירה לא מרוהטת יכול לבא זוג עם מיטה של 90

• הוסף לסימניות
שאלה סקרנית
האם בדקת את כיוון המיטות בחדר שינה
אני מכירה דירה שקשה מאוד להשכיר אותה בגלל כיוון המיטות
יש צד אחד (איני זוכרת) שהרבה מקפידים לא לישון בכיוון זה.
כמו כן כמו שכתבו למעלה החדר שינה מאוד צפוף,
בשביל לרדת מהמיטה וגם להזיז עריסה וכו'
צריך להגדיל על חשבון חדר ילדים בעוד כ-לפחות עוד 15 ס"מ.
באמבטיה הייתי מחליפה בין השירותים לכיור.
כמו כן הייתי מפרידה בין המכונת כביסה-לאמבטיה ז"א לנסות ליצור חדר שירות בנפרד.
האמבטיה לא מאוררת וגם כביסה, ומכונת כביסה ומייבש, נראה/מריח דחוס

• הוסף לסימניות
שאלה סקרנית

כל הדירות שעסקתי בהם עד היום בעבודתי כשכירה ואח''כ כעצמאית (עשרות, אם לא יותר) היה לקוח אחד בלבד שביקש להתחשב בכיוון המיטות.
בבירור שלי עם רב נאמר לי שהיום לא מקפידים על זה בגלל סיבה מסוימת שאני לא זוכרת כרגע.

לא אומרת את זה כפסק, רק כדי לומר שכיום 99 אחוז מהאנשים לא מקפידים על זה, ואני לא חושבת שזה מה ש'יתקע' השכרת יחידה אם היא מוצלחת.

• הוסף לסימניות
שאלה סקרנית
כל הדירות שעסקתי בהם עד היום בעבודתי כשכירה ואח''כ כעצמאית (עשרות, אם לא יותר) היה לקוח אחד בלבד שביקש להתחשב בכיוון המיטות.
בבירור שלי עם רב נאמר לי שהיום לא מקפידים על זה בגלל סיבה מסוימת שאני לא זוכרת כרגע.

לא אומרת את זה כפסק, רק כדי לומר שכיום 99 אחוז מהאנשים לא מקפידים על זה, ואני לא חושבת שזה מה ש'יתקע' השכרת יחידה אם היא מוצלחת.
מהנסיון שלי- בחסידויות מסויימות מקפידים ע"כ יותר, אחרים ממש לא מקפידים.
לכן אם היח' באזור חסידי- אולי כן שווה לבדוק אם סוג האוכלוסיה מקפיד ע"כ.
אם לא- אין צורך להתחשב

• הוסף לסימניות
למה להיצמד שהחדר הקטן הוא של ההורים?? אפשר לעשות את הגדול חדר הורים ובקטן מיטה נפתחת ל-3.
ואז כמובן כל נושא כיוון המיטות גמיש יותר. בסוכות יאכלו בחדר הורים, לא סוף העולם.....
בחדר האמבטיה, הייתי עושה אמבטיה+כיור+אסלה בלבד (סה"כ 145 על 220) אח"כ שירותים קטן ואחריו מייצרת חדר כמו של השירותים הקטןשבו יש מכונת כביסה+מייבש+40 ס"מ עבור סלי כביסה ומדפים (סה"כ רוחב 110 ס"מ). את הכיור הקטן ממול, על חשבון נישה מהמטבח דווקא.
וארון מעילים על קיר חדר שירות, עם אפשרות אף לשילוב נישה .
את המטבח עצמו הייתי פותחת יותר לכיוון הסלון, למה הסגירה הזאת? וכמובן כיריים באמצע וכיור חלבי במקום כיריים (ככה גם יהיה אלמגוב מעל כל כיור) בכזה מטבח הייתי מוותרת על תנור בילד אין בארון, ממש מיותר ושמה אותו מתחת לכיריים (אפשר של טקא דו תאי או טוסטר לחלבי- הרי זו ממילא דירה שכורה) מקרר קטן יותר של 60 על 60. ויש יותר מקום, גם לנישה לכיור נט"י.
אם תעלי בJPG (אני העתקתי ממישהי שעשתה חתיכה לJPGׂ )
בסלון ניתן לייצר נישה לארון ספרים (עוד 30 ס"מ) כדי להתיישר עם הקו של ארון המעילים בנישה , הרי הוא נועד רק לשולחן אוכל ולא לספה מולו אלא רק בהמשך לכיוון הדלת.
כך לא מתבזבז כ"כ הרבה מקום בצד ימין של הכניסה.
1.JPG

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לך במקום של המטבח להכניס חדר שינה נוח. בחדר שינה הפיצפון להכניס אמבטיה ושירותי אורחים בכניסה בשאר המקום מטבח צר וארוך.
Model.jpg
. ו

אולי את יכולה להוסיף חתיכת קיר דקורטיבי לפני הדלת של השירותי אורחים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בכזה מטבח הייתי מוותרת על תנור בילד אין בארון

כנראה אני ילך על זה...
ללקוח יש יחידה של 24 מ"ר צמודה ובעתיד יצרפם יחד ,

בינתיים מעדיף ח.שינה קטן שבחדר ילדים יוכלו להיות מספר ילדים שישחקו בחדר זה ולא יצאו לסלון...

ר גן עדן
השירותים לא נראה מדי פתוח וחושפני לסלון ואורחים שבו?

• הוסף לסימניות
Model.jpg
אני לא מעצבת פנים בהכשרתי, פעם התחלתי ללמוד ובית הספר פשט רגל, ולא חזרתי לזה. למרות שמאוד הצלחתי ונהניתי ב"ה.
אני מעלה רעיון נוסף הוספתי אותו בשרטוט בקו כתום לפנות קיר גבס דק שיסתיר את הפתח של השירותים.

• הוסף לסימניות
לפי בקשת הלקוח
בעוד מספר שנים מצרף יחידה סמוכה ,
שהמטבח ממוקם כפי ששרטטתי לראשונה לא יהיה צורך במטבח חדש

• הוסף לסימניות
ואולי תוכלי להגדיל את המטבח, אם יצטרף לשם שטח.
את צודקת, לא חשבתי על האוורור למטבח. אולי למישהי יהיה פיתרון יצירתי...
( שימי לב, שהוא לא מאוד סגור, הדלפק פתוח ופונה לסלון ובסלון יש לך חלון גדול....)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגבי תכנון האמבטיה בתכנית הראשונה - הייתי מפצלת בין האסלה והכיור:
האמבטיה על הקיר הקצר, השירותים לצד דלת הכניסה עם קיר נמוך שיפריד או החלפת כיוון פתיחת הדלת, כיור מול הדלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....