תגידי מה דעתך על הרעיון שלי, ולדעתי כדאי לך להגדיל את רוחב החדרים התחתונים ב 10 ס"מ- שהאמבטיה תהיה 155, וחדר השינה 250
שאלה סקרנית
האם בדקת את כיוון המיטות בחדר שינה
אני מכירה דירה שקשה מאוד להשכיר אותה בגלל כיוון המיטות
יש צד אחד (איני זוכרת) שהרבה מקפידים לא לישון בכיוון זה.
שאלה סקרנית
האם בדקת את כיוון המיטות בחדר שינה
אני מכירה דירה שקשה מאוד להשכיר אותה בגלל כיוון המיטות
יש צד אחד (איני זוכרת) שהרבה מקפידים לא לישון בכיוון זה.
מהנסיון שלי- בחסידויות מסויימות מקפידים ע"כ יותר, אחרים ממש לא מקפידים.כל הדירות שעסקתי בהם עד היום בעבודתי כשכירה ואח''כ כעצמאית (עשרות, אם לא יותר) היה לקוח אחד בלבד שביקש להתחשב בכיוון המיטות.
בבירור שלי עם רב נאמר לי שהיום לא מקפידים על זה בגלל סיבה מסוימת שאני לא זוכרת כרגע.
לא אומרת את זה כפסק, רק כדי לומר שכיום 99 אחוז מהאנשים לא מקפידים על זה, ואני לא חושבת שזה מה ש'יתקע' השכרת יחידה אם היא מוצלחת.
בכזה מטבח הייתי מוותרת על תנור בילד אין בארון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים