דרוש מידע אשמח למידע על מספר מוצרים ממשנת יוסף (בגדי ילדים, טפט לשיש)

• הוסף לסימניות
טפט לשיש - הם כותבים שקל להסרה, זה נכון? (זכור לי אשכולות על טפטים שלא ירדו מהשיש בשום צורה וזה מרתיע אותי)
חולצות ילדים - יש כמה סוגים forever, דיימונד אדום, תוית כחולה - מה ההבדל ביניהם?
מכנסי ילדים - באופן כללי איך הם?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי רק את הדיימונד האדום. זו חולצה די יקרה בשוק. היא נעימה ונוחה, מתגהצת יפה ועומדת טוב. רק שימי לב שזה לא בד חלק לגמרי (הם כותבים שם משהו על זה, לא זוכרת את השם המדויק), יש כאילו מרקם כזה לבד, אבל זה נראה ממש טוב.

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי רק את הדיימונד האדום. זו חולצה די יקרה בשוק. היא נעימה ונוחה, מתגהצת יפה ועומדת טוב. רק שימי לב שזה לא בד חלק לגמרי (הם כותבים שם משהו על זה, לא זוכרת את השם המדויק), יש כאילו מרקם כזה לבד, אבל זה נראה ממש טוב.
ריפס?
איך המידות?

• הוסף לסימניות
למישהי יש נסיון עם המצעים שלהם? מה האיכות?

• הוסף לסימניות
למישהי יש נסיון עם המצעים שלהם? מה האיכות?
למי יש להוריד לי קטלוג?

יש כאן אשכול כללי של משנת יוסף, כנראה כולל הקטלוג
אשמח שהאשכול הזה יישאר לקבלת מידע ספציפי (לפחות לגבי הטפט לשיש, זה ממש דחוף לי)

• הוסף לסימניות
הטפט שלהם לא משהו... שנה שעברה הרבה התלוננו שלא הצליחו להוציא אותו.

מי שמעוניין, אני מוכרת את הטפטים הגרמנים האיכותיים.
אפשר לקנות דרך האתר: https://www.madbekott.co.il/

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומי אומר שהגרמניים האיכותיים כן מתקלפים?
אני קניתי שנה שעברה טפט גרמני איכותי
עלה לי בדמים מרובים
העטיפה לא הייתה פשוטה יותר מהטפט שקנינו שנה קודם באושר עד
הוא השאיר פחות סימנים מקודמו אבל בפירוש לא היה קל ככ להסרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה