דרוש מידע אשמח למידע על קורס טיברלי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע,
האם קורס הטיפול של טיברלי
הוא באמת כל כך מוצלח?

האם זה קורס מקצועי?
באמת יוצאים עם ידע בטיפול בתינוקות?

אני מתכוונת לקורס המקצועי השנתי
זה שמכשיר מטפלות לטיפול בתינוקות וילדים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני יכולה לומר לך רק שהייתי בקורס הקצר שלה אחרי לידה,
היה קורס עם הרבה ידע וכלים מעשיים שתרגלנו ביחד איתה על הילדים, אני מאד נהנתי ונתרמתי
אישה מיוחדת ונותנת הרבה כלים לטיפול בילדים בגיל הרך
מקצועית ממש ! אלופה! והכל נמסר ברור ומובן עם כל הסבלנות שכולם יוכלו להפוך למטפלות בעצמם בילדים שלהם ,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע,
האם קורס הטיפול של טיברלי
הוא באמת כל כך מוצלח?

האם זה קורס מקצועי?
באמת יוצאים עם ידע בטיפול בתינוקות?

אני מתכוונת לקורס המקצועי השנתי
זה שמכשיר מטפלות לטיפול בתינוקות וילדים
הקורס מוצלח ברמות מרתק שיעור שיעור!
הוא מקיף ומקצועי במיוחד אין סיכוי לצאת משם בפחות ממעולה!
הידע שמקבלים נרחב מאד לומדים טיפול במגע בעזרת 5 כלים מצוינים עיסוי שיאצו סוגוק בייבי יוגה ורפלקסולוגיה
ממליצה בחום!
מי שרוצה לקבל ממני פרטים נוספים בשמחה באישי! 0527659643

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה