דרוש מתכון אשמח למתכון מנצח של בורקס עם בשר טחון וגם של כבד עם פטריות

• הוסף לסימניות
אשמח לפירוט של כמויות מדוייקות ולכמה מנות מתאים. תודה רבה וחג שמח

• הוסף לסימניות
כבד טרי שקונים אותו מעט צלוי מחזיק מספר ימים במקרר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כבד עם פטריות אני מכינה כל שבוע:
1. מטגנים רבעי טבעות בצל.
2. מוסיפים פרוסות פטריות ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את הכבד החתוך. מטגנים כמה דקות.
3.מוסיפים כף דבש/סילאן +כף אבקת מרק פטריות+3/4 כוס מים ומבשלים עוד כמה דקות.

לפעמים אני מוסיפה מעט יין אדום יבש אבל לא חובה....

כמות מנות תלוי בכמות הכבד שיש לך ואם מגישים כמו שזה או בליווי של פירה/טורטיה/בלינצעס וכו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבד עם פטריות אני מכינה כל שבוע:
1. מטגנים רבעי טבעות בצל.
2. מוסיפים פרוסות פטריות ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את הכבד החתוך. מטגנים כמה דקות.
3.מוסיפים כף דבש/סילאן +כף אבקת מרק פטריות+3/4 כוס מים ומבשלים עוד כמה דקות.

לפעמים אני מוסיפה מעט יין אדום יבש אבל לא חובה....

כמות מנות תלוי בכמות הכבד שיש לך ואם מגישים כמו שזה או בליווי של פירה/טורטיה/בלינצעס וכו
תודה רבה. יצא מושלם!! הוספתי יין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה