דיאטה אשמח למתכונים לעוגות בחושות בריאות

• הוסף לסימניות
מניסיון,אם רוצים מאפה מתוק(הכוונה לא מלוח)
בלי סוכר ובלי תחליפי סוכר, איך יצא עוגה?
זה יצא לחם לא?
אלא אם כן התכוונת בלי תחליפים כימיים, אלא טבעיים.

בכל מקרה, אני משתמשת כתחליף לסוכר וגם לדבש/סילאן,
בתרכיז תפוחים טבעי.
זה כמובן נקרא עדיין ממתיק(לעניין סכרת) אבל יותר טוב מהאחרים.
מה גם שהטעם מעניין ועוזר לחפות על היעדר הסוכר.

אבל,
לאחר שניסיתי כמה נסיונות למאפים שונים,
אני לא הצלחתי לאפות עוגה טורט בלי סוכר/תחליף סוכר.
כי מה שנותן את האוריריות והגובה, זה הסוכר.
עם תחליפים, יצא לך משהו נמוך ודחוס מאוד.
אני אישית ממש ממש לא אהבתי, קשה לי עם המרקם...
וגם יחסית בעוגות כמות הסוכר גדולה, ובשביל להחליף בתרכיז, צריך גם כמות מכובדת, אז ממילא כבר לא יוצא בריא.....

סופו של עניין,
השלמתי עם זה שאני מכינה רק עוגיות, המרקם שלהן פריך ולגמרי מסתדר עם התרכיז.
לגבי כמות, רק ניסיונות....
קחי מתכון שאת אוהבת(אני עושה גם בלי שוקולד וכו) ותמירי את הסוכר בכמה כפות של תרכיז.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה