דיון אשמח לעזרה -איזה ייאוש!!!

• הוסף לסימניות
עוגה אחרי עוגה יוצאת לי מאפנית יותר מהשניה מבחוץ טיפה שרוף מבפנים נוזלי לחלוטין
תנור טוסטר אובן בשימוש כבר כמה שנים זכרתי שצריך מעלות יחסית נמוכות ויותר זמן
שמתי על 160 כשעה וזה התוצאה
ממש מבאס מי תוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
איזה באסההה
תנסי אולי חלק מהזמן כן מעלות גבוהות, (רק תדאגי שהלמעלה לא ישרף

• הוסף לסימניות
תאפי על 180 עד שמשחים,
ברגע שמשחים מלמעלה תשימי נייר כסף
ותמשיכי לאפות על 160 עד שמוכן-
קורה לי דווקא בתנור החמצי

• הוסף לסימניות
איזה מבאס
במיוחד לשפית כמוך!

תכסי את הגוף חימום בתבנית של הטוסטר- כשהוא כלפי מעלה
ככה העוגות יוצאות מצוין

• הוסף לסימניות
כתבו במרוה לצמא טיפ (משהו כזה מקווה שאני זוכרת נכון קראתי די מלמעלה): לשים מעל התבנית עם העוגה תבנית נוספת הפוכה (על השלב הגבוה) בגלל שהגוף חימום גלוי, שלא כמו בתנור.
אם מישהי זוכרת משהו אחר תקנו אותי

• הוסף לסימניות
תבדקו שלא שמתם אבקת סוכר במקום קמח תפו"א.. ואל תשאלו מאיפה אני יודע... קרה למישהי ששנים במטבח...

• הוסף לסימניות
גם לי קרה אתמול,
עוגה שנראית מהממת מלמעלה, חותכת פרוסה לטעום והכל נשפך,
כיסיתי בנייר אפיה (זהירות שלא יגע בגוף חימום העליון!)
והמשכתי לאפות עוד די הרבה זמן כשהתנור על אופציה של גוף חימום תחתון בלבד.
יצא מעולה ב"ה

• הוסף לסימניות
בטוסטר אובן יש אפשרות להדליק את הגוף חימום של שתיהם או כל אחד בנפרד (למעלה ולמטה )
מה נכון להדליק?
תודה לכל התגובות!

• הוסף לסימניות
כתבו במרוה לצמא טיפ (משהו כזה מקווה שאני זוכרת נכון קראתי די מלמעלה): לשים מעל התבנית עם העוגה תבנית נוספת הפוכה (על השלב הגבוה) בגלל שהגוף חימום גלוי, שלא כמו בתנור.
אם מישהי זוכרת משהו אחר תקנו אותי
כתבו שם לשים תבנית הפוכה , ואת העוגה ישר על הרשת

• הוסף לסימניות
אחרי שתגלי מה עובד הכי טוב,
מציעה לך לרשום 2 פתקים לשנה הבאה:
אחד להצמיד לתנור פסח, והשני למתכונים של פסח.

• הוסף לסימניות
יש תנורים שהם עם טורבו . שימו לב לא להדליק, אחרת זה שורף את החלק העליון והתחתון של העוגה , והבפנים נשאר רטוב

• הוסף לסימניות
תקשיבו ניסיתי את כל הטיפים מה שהיה רשום במרווא לצמא לשים תבניות של התנור אחד הפוכה למטה ואחת הפוכה למעלה לא עבד.... ניסיתי לכסות בנייר כסף כל האפייה, ניסיתי לכסות בנייר כסף חצי אפיה רק בסוף, ניסיתי לעשות על חום נמוך, ניסיתי להשאיר את זה אחר כך עם תנור סגור כמה דקות, ניסיתי להשאיר עם תנור פתוח כמה דקות.
שום טיפ לא עבד!
למישהו יש עוד?!
אני פשוט נואשת עוגה אחרי עוגה נופלת או לא נאפית טוב:cry::(

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהתנור על מצב גריל? או שסתם אחד הגופי חימום לא עובד, תנסו לקרב את היד לכל גוף לוודא שהוא עובד.

• הוסף לסימניות
לי יש טוסטר אובן שפשוט לא אופה טוב עוגות.
אז למדתי לוותר עליהן ולהסתפק בעוגיות, חיתוכיות ובראוניז.

• הוסף לסימניות
מנסיון של שנים עם תנור דפוק לא אופים!
אם רוצים רק תנור איכותי-זה אחרי הרבה תסכולים סביב האפיה כנראה התנור דפוק-שנה שעברה קניתי של סול ומאז הכל יוצא מעולה++

• הוסף לסימניות
מנסיון של שנים עם תנור דפוק לא אופים!
אם רוצים רק תנור איכותי-זה אחרי הרבה תסכולים סביב האפיה כנראה התנור דפוק-שנה שעברה קניתי של סול ומאז הכל יוצא מעולה++
נכון , במיוחד שהעוגות של פסח רגישות יותר אין בהן קמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה