אלי-אקספרס אשמח לעזרה באיתור חבילה - מחכה לאיסוף הלקוח אך לא ניתן מיקום

• הוסף לסימניות
עפ"י מעקב המשלוחים באלי אקספרס כתוב:
waiting for self pickup pudo
ואין אזכור איפה החבילה מחכה
מספר המעקב נראה כך: JNTIL**********YQ (מספרים במקום כוכביות)

אשמח למידע בענין

• הוסף לסימניות
זה כנראה נשלח אלייך דרך חברת השליחויות ציטה
אולי תוכלי להעזר באשכול הזה:

• הוסף לסימניות
זה כנראה נשלח אלייך דרך חברת השליחויות ציטה
אולי תוכלי להעזר באשכול הזה:
תודה!

• הוסף לסימניות
ובדרך כלל צריך מאוד לשים לב שבפרטים היה טלפון שמקבל SMS
לשם הם שולחים את הקישור וכו

• הוסף לסימניות
כן
בזמן האחרון הם עברו לSMS
צריךממש לשים לב
כי אנשים לכן לא מקבלים את המשלוח שלהם

• הוסף לסימניות
הזמנתי כמה דברים באלי אקספרס לבית שמש
וזה הגיע לי לראש העין
איך אפשר ליצור קשר איתם או עם ציט'ה שליחויות כדי לשנות את המיקום
אני מנסה ליצור קשר ולא מצליח
אם יש מי שיוכל לעזור אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה אחרת איתם שאני לא מצליח להיכנס לחשבון שלי
בגלל שהוא נותן לי להיכנס רק עם קוד אימות שמגיע ב SMS
והטלפון שמעודכן בחשבון זה טלפון בלי SMS

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה