אשמח לעזרה בנוגע למל"צ שקבלתי

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים באמת למחזר משכנתא
לא רק לקבל הצעה
אבל לא אהבנו את התנהלות
לדוגמה הוא לא רצה להגיש להרבה בנקים את ההצעה כי הוא טען שהוא קיבל הצעה טובה מבנק מזרחי
ואנחנו חושבים שאם משלמים סכום מטורף שכזה
אני רוצה לראות שזה ההצעה הכי משלתמת לנו
(כבר נכוונו בעבר עם יועץ משכנתאות שלקח מאיתנו סכום הגון ונתן לנו משכנתא יקרה ממש!!)
ערב טוב
מקובל לדרוש 10-20% לאחר קבלת עקרוני
אפילו שאני אישית לא עושה את זה ברוב המקרים
יכול להיות שהוא באמת הביא הצעה יפה בטפחות מהבנקאי שהוא עובד איתו [גם יכול להיות שאתם מוגבלים לבנקים ספציפיים בגלל ההכנסות...
תבדקו אם באמת נכוויתם בעבר, יכול להיות שלפי נתוני ההכנסות והעסקה, לא יכלו לאשר לכם משהו יותר טוב, היו לי שתי מקרים כאלו של לקוחות בשבוע האחרון שהגיעו עם משכנתאות די גרועות שעשה אותם יועץ מצויין וביררתי ואכן כך היה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים באמת למחזר משכנתא
לא רק לקבל הצעה
אבל לא אהבנו את התנהלות
לדוגמה הוא לא רצה להגיש להרבה בנקים את ההצעה כי הוא טען שהוא קיבל הצעה טובה מבנק מזרחי
ואנחנו חושבים שאם משלמים סכום מטורף שכזה
אני רוצה לראות שזה ההצעה הכי משלתמת לנו
(כבר נכוונו בעבר עם יועץ משכנתאות שלקח מאיתנו סכום הגון ונתן לנו משכנתא יקרה ממש!!)
לא חייב לקבל הצעות מכככל הבנקים מספיק לקבל מבנק אחד זול כרגע מאשר מ4 בנקים יקרים
דבר נוסף אם אין הכנסות מתאימות זה גם מפחית משמעותית את האלטרנטיבות
ויש עוד סיבות כמו צפי לירידת עוגנים דרסטית שמצדיקה הישארות עם ההצעה במיזרחי ועוד ועוד
צריך לראות תמונה שלמה

• הוסף לסימניות
לא חייב לקבל הצעות מכככל הבנקים מספיק לקבל מבנק אחד זול כרגע מאשר מ4 בנקים יקרים
דבר נוסף אם אין הכנסות מתאימות זה גם מפחית משמעותית את האלטרנטיבות
ויש עוד סיבות כמו צפי לירידת עוגנים דרסטית שמצדיקה הישארות עם ההצעה במיזרחי ועוד ועוד
צריך לראות תמונה שלמה
איך אני יכולה באמת לדעת שהוא נתן לי הצעה הכי טובה?
ההכנסות שלי בסדר.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה