אשמח לעזרה בפתיחת תמונות

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני לא מצליחה לפתוח תמונות במחשב שמסתימות בJPG
נראה שנמחקה לי התוכנה הפשוטה בשביל לראות תמונות. נכון?!

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני לא מצליחה לפתוח תמונות במחשב שמסתימות בJPG
נראה שנמחקה לי התוכנה הפשוטה בשביל לראות תמונות. נכון?!
רק את הסיומת הזו? מה מופיע בעת נסיון פתיחה של קובץ כזה?
חפשי במחשב ''ברירת מחדל'' ובדקי את שיוך הסיומת לתוכנה.

• הוסף לסימניות
נפתח לי התוכנה של הPDF
זה מה שעולה לי כשאני פותחת תמונה.
תודה לכל המגיבים!!!
upload_2019-9-1_0-40-28.png

• הוסף לסימניות
upload_2019-9-1_0-54-31.png

הגעתי לברירת מחדל והוא לא מביא לי לשנות. מה שזה נראה(אין לי מושג במחשבים) שתוכנה של עריכת תמונות שהותקנה על המחשב שינתה/הרסה את האפשרות לראות תמונות בצורה פשוטה ורגילה.
יש אפשרות להוריד תוכנה פשוטה שלוינדוס לראות תמונות/למחוק את התוכנה של עריכת תמונות?

• הוסף לסימניות
ת'אמת שחוץ מ2 השורות האחרונות לא הבנתי כלום...:eek:
אבל שהעתקתי את השורה באנגלית הארוכה לחיפוש קפצה לי הודעה אם אני רוצה לשנות ברירת מחדל . ושיניתי וזה הצליח!!!!:D
תודה רבה ושבוע טוב!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה