שאלה אשמח לעזרה בתכנון מיקום ארון הספרים בסלון

• הוסף לסימניות
אם זה היה הבית שלי --הייתי שם איזה רהיט נמוך מול הכניסה - כדי להגדיר פינה לפינת אוכל
שלא יהיה ממש מול הדלת --- יכול להיות גם סוג של כוורת - -חצי פתוח
ואת הספריה הייתי שם על הקיר של החדר -- ועוד חלק בהמשך ואפילו הייתי מחבר אותם למעלה שהפתח לחדרים
יהיה כביכול דרך הספריה ----- לפי שרטוט מצוב

קבצים מצורפים

• IMG_20230701_214510.jpg
    IMG_20230701_214510.jpg
    KB 156.4 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
אם זה היה הבית שלי --הייתי שם איזה רהיט נמוך מול הכניסה - כדי להגדיר פינה לפינת אוכל
יש כאלה שבכלל עושים קיר או משהו כזה שיחסום את הראייה לחלל הבית, ואז סתם כך ההרגשה בסלון אחרת.
אבל כמובן זה עלול להיראות מכוער תלוי בעניין...

• הוסף לסימניות
המבואה גדולה מדי, והרהיטים קצת עומדים בפינה
לא יודעת ככה מרגיש לי
הסקיצה נעשתה על גבי קובץ תמונה ללא התיחסות לקנ"מ נכון -- ויתכן שהשולחן קצת קטן מידי וגם הספות
אם יתוכנן כך בקנ"מ נכון -- לא יראה כשטח מבוזבז

• הוסף לסימניות
הסקיצה נעשתה על גבי קובץ תמונה ללא התיחסות לקנ"מ נכון -- ויתכן שהשולחן קצת קטן מידי וגם הספות

ארון בפינה מול הספה זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש שם לפחות 80 ס"מ -מתאים לספריה
הרעיון שלי הוא קצת מקורי --לעשות ספריה משני הצדדים של הפתח לחדרים וגם לחבר בין הספריות מעל הפתח
כך ההכניסה למסדרון תראה כאילו מתוך הספריה --"יש בזה קטע "--אם הובן הרעיון

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש שם לפחות 80 ס"מ -מתאים לספריה
הרעיון שלי הוא קצת מקורי --לעשות ספריה משני הצדדים של הפתח לחדרים וגם לחבר בין הספריות מעל הפתח
כך ההכניסה למסדרון תראה כאילו מתוך הספריה --"יש בזה קטע "--אם הובן הרעיון
יש שם 95 ס''מ

רעיון מעניין מאוד... זה דירה מקבלן, שנכנס לדירה נראה בדיוק האם זה אפשרי
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אשמח להתייעץ פה על תכנית סלון / מטבח.
יש לנו תכנית שהיא בעקרון כבר סגורה, אבל לא היינו שלמים איתה בכלל.
מצרפת קודם את השטח נקי, מחקתי את התכנון המקורי אבל העקרון שלו היה שהמטבח בחצי השטח הגדול- משמאל למעלה, עם חלון. והסלון מתפרס על שאר השטח כשני אזורים - אזור שולחן ואזור ספה נפרדים.
אחרי התלבטויות וחרטות החלטנו לנסות לשנות לגמרי.

מידות סלון מטבח.jpg

הגענו למסקנה שכנראה הדבר הנכון פה שהמטבח יהיה בצד ימין, והסלון כשטח גדול ומוגדר בצד שמאל.
זה התכנית שחשבנו

תכנון סלון מטבח.png

החסרונות של זה:
1. מסדרון ארון בכניסה לבית.
2. הארכת המסדרון הבסיסי של הבית על ידי המטבח (עד כמה באמת בתחושה זה יהיה המשך למסדרון?).
3. עצם זה שהמעבר לבית הוא דרך המטבח.
4. חסרון איוורור טבעי למטבח. חשבנו לעשות קולט, ובנוסף זה שהפתח לסלון גדול נותן למטבח אוורור.
5. אנחנו מסתפקים על אורך המטבח, איזה אורך אפשר לתת לו בלי שזה יהיה מוגזם לא ה'מסדרון' בכניסה לבית ולא המעבר בין השיש לארונות.

נשמח לכל עצה.
תודה מראש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה