דרוש מידע אשמח לעזרה - ויטמין B12

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיקת דם
ויש לי 400 וקצת ויטמין B12
האם צריך לקחת?

הרופאה לא התקשרה לאחר הבדיקת דם
אמרו לי שפקטרוביץ אומר שצריך להיות 800 בבדיקת דם??

במקביל, אני מרגישה חולשה וכו',
הגיוני שאני צריכה לקחת למרות שבבדיקת דם לא חסר?
אשמח למידע
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לי יש גם 400 ומשהו
הרופאה אמרה שאני לא צריכה לקחת B12
ביקשתי אם אפשר בכל זאת כי זה עוזר לי בד"כ
והיא אישרה לי, ואני באמת לוקחת כל יום
*לא תחליף ליעוץ מקצועי וכו' וללא אחריות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראשית בעניין המספר בכל קופת חולים רושמים את הערכים בצורה שונה
שנית מי אמר שחולשה שלך זה מחוסר בי 12 או זה מחוסר ברזל ולפעמים המוגלובין תקין אבל הפריטין ואיירון לא תקין

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה באמת שיש רופאים שאומרים שצריך לפחות 800??
אין לי כח לקחת סתם....

• הוסף לסימניות
גם אני ככה, עם סביבות ה-400 וחולשה מזוויעה והרופא אמר שאני לא צריכה לקחת עוד, אבל אם זה עוזר להרגשת החולשה- אין שום בעיה לקחת. תמיד טוב עוד.
אני לא ניסיתי לקחת כי כנראה שזה קשור למשהו אחר... אבל שמעתי על כמה שזה ממש עזר לזה.
תנסי, שום נזק לא יכול להיגרם מזה (כפי ידיעתי...)

• הוסף לסימניות
הורידו את הטווח ממה שהיה פעם... ככה היום לפחות אנשים חסר b12...
בפועל 300 זה ממש מעט, וכדאי לקחת. 400 זה כבר יותר נסבל, אבל די קרוב לקצה, ככה שלא מזיק לקחת. אין צורך בזריקות כמובן, אבל טבליה יומית מתחת ללשון עשויה להועיל.
לא שמעתי על טווח של 800, לא מכירה, יכול להיות שזה היה הטווח בעבר.

• הוסף לסימניות
אם כבר לקחת אז של סולגאר ממש טעים ומשפיע ...

• הוסף לסימניות
לי הרופא אמר לקחת. אין לי מושגג כמה יש לי.
אבל ממשיכה תמיד לקחת את זה. וגם חלק מהשפחה לוקחת.
למה לא? תמיד טוב עוד. וזה מאדד טעים.

• הוסף לסימניות
ממליצה לקחת מקסי אלט סופרים שמחזק את כל המערכות בכללי
אבל כמובן תתיעצי עם הרופאה שלך!! אל תקחי בלי לשאול....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה