עזרה אשמח לעזרה, צריכה להחזיר חוב, ולא יודעת למי

• הוסף לסימניות
החוב הוא משנת תשס"ז, מחפשת מישהי מבני ברק שאולי מזהה את הסיפור -

לפני כ15 שנה לקחה אותי חברה מספר פעמים לבריכה, שלפי זכרונה הייתה בריכת רמת אביב.
הגענו בהסעה מאורגנת.
אחת מהבנות שנכנסה איתנו הבטיחה לי שתשלם עבורי עם הכרטיסיה שלה, כיון שאני לא באתי קבוע.
בשלב מסוים הבנתי שהיא לא ממש שילמה עלי. ככה שנשארתי חייבת למישהו על הכניסות.
הקטע הוא שככל הנראה התשלום לא שולם ישירות לבריכה, אלא עבר דרך מישהי חרדית מבני ברק שהייתה אחראית על הכניסה של החרדיות לבריכה בשעה מסוימת (אולי גם ארגנה הסעות)
אין לי מושג מי היא ומה היא.
לחברה אין ממש מידע.
אולי יש כאן מישהי מבני ברק שמזהה את הקונספט הזה של נסיעות מאורגנות לבריכת רמת אביב בשנת תשס"ז, ויודעת את השם של אותה אישה או פרטים אחרים?
או שאולי בכלל אני צריכה לשלם ישירות לבריכה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שטרנפלד קראו לאלו שרגנו לשם
היה להם גם קבוצות ללימוד שחיה

יכול להיות?
פרטים נוספים אינני זוכרת.

אולי זה יהיה לך פתרון https://www.veheshiv.co.il/

• הוסף לסימניות

לפני כ15 שנה לקחה אותי חברה מספר פעמים לבריכה, שלפי זכרונה הייתה בריכת רמת אביב.
הגענו בהסעה מאורגנת.
אחת מהבנות שנכנסה איתנו הבטיחה לי שתשלם עבורי עם הכרטיסיה שלה, כיון שאני לא באתי קבוע.
הקטע הוא שככל הנראה התשלום לא שולם ישירות לבריכה, אלא עבר דרך מישהי חרדית מבני ברק שהייתה אחראית על הכניסה של החרדיות לבריכה בשעה מסוימת (אולי גם ארגנה הסעות)
לחברה אין ממש מידע.
אולי יש כאן מישהי מבני ברק שמזהה את הקונספט הזה של נסיעות מאורגנות לבריכת רמת אביב בשנת תשס"ז, ויודעת את השם של אותה אישה או פרטים אחרים?
אני חושבת שזו הייתה רבקי רוט מרחוב רש"י, כיום נשואה אבל אולי דרך משפחתה תבדקי

• הוסף לסימניות

הגענו בהסעה מאורגנת.
לחברה אין ממש מידע.
בכל אופן אם לא תשיגי אותה
יש היום ארגון שלוקח את הכסף לפקדון עד שיבוא המשיח או עד שימצא בעל הכסף והוא מזכה את בעל הכסף
ולי דעת הרבנים זה תופס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה