- הוסף לסימניות
0025 יתאים לריצוף אפור בהיר וריהוט לבן?מהמניפה של טמבור?
0025 יתאים לריצוף אפור בהיר וריהוט לבן?מהמניפה של טמבור?
לטעמי כן0025 יתאים לריצוף אפור בהיר וריהוט לבן?
לארון חדר שינה צבע בתנור , מה יותר יפה 1541 או 0025 ?1541 טמבור בהיר וחמים
0025 בהיר באותו טון רק עם נטיה קלה לאפרפר
לדעתי אם האלומיניום קפוצינו עדיף את 1541
אפשר לקנות פחית קטנה ולעשות נסיון
ריצוף יפהיפה!
שניהם מתקבלים יפה.לארון חדר שינה צבע בתנור , מה יותר יפה 1541 או 0025 ?
אני מפחדת שזה אפרורי מדי ואני רוצה מראה של קשמיר , אולי 1555P או OW222 ?שניהם מתקבלים יפה.
לי יצא להשתמש הרבה עם 0025 מאוד אוהבת אותו.
איזה צבעים החדר שלך?אני מפחדת שזה אפרורי מדי ואני רוצה מראה של קשמיר , אולי 1555P או OW222 ?
אין בו עדין כלום מלבד קירות - שאני לא רוצה להתחשב בהםאני מפחדת שזה אפרורי מדי ואני רוצה מראה של קשמיר , אולי 1555P או OW222 ?
ה - 0025 הוא נוטה קצת למוקה אפרפר לא שמנתה0025 נראה לי שמנת?
אם זה משתלב טוב ביחד וכך זה נשמעשאלה,
ריצפו לי עכשיו, הקיר שצבוע כבר 1549 והריצפה באותו טון ,האם עדיף לשנות צבע קיר ליותר בהיר שיהיה קונטרס?
מה הצבע של הריצוף שלך?תודה ,כבר גמרנו לצבוע 1541 יצא מדהים.
גווני בז /קפה . לא אפור....מה הצבע של הריצוף שלך?
תלוי אם את קונה אריח בסביבות 90 - 100 למטר ( יש ביניב קרמיקה ספרדי מהממים במחיר הזה) או כמו שמעלים פה הרבה ב 280 למטרקופצת על האשכול...
דירה חדשה, ריצוף שלא אנחנו בחרנו...
אשמח לדעת אומדן של מחיר להחליף ריצוף לסלון ומטבח כולל עבודה (מבחינתי אפשרי גם הדבקה).
כמה עולה עבודת ריצוף?תלוי אם את קונה אריח בסביבות 90 - 100 למטר ( יש ביניב קרמיקה ספרדי מהממים במחיר הזה) או כמו שמעלים פה הרבה ב 280 למטר
זה הבדלל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים