שאלה אשמח לעזרתכם - כמה שאלות לתכנון דירה

• הוסף לסימניות
מצ"ב תכנון לדירה
אני בשלב של תכנון המטבח ואשמח לקבל רעיונות.
חשוב לי מטבח כמה שיותר מואר , מאוורר ופתוח בעין - עד כמה שאפשר
יעזור לנו מאוד !!!!
אם כבר מטבח חדש ושיפוצים אולי כדאי לשקול כיוון קצת מרענן -- למבינים :)
ואם לא הגזמתי -- אז הרווחתם

קבצים מצורפים

• 1737414189884.png
    1737414189884.png
    KB 146.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
היצירתיות ! 😴
הבעיה העקרית שזה מקטין את הסלון וחשוב לי סלון גדול
עכשיו האדריכלית שלחה לי עוד סקיצה- רצ"ב
מה עושים שלא מרוצים מהתכנית? ולקחנו אדריכלית יקרה וסופר נחשבת ...

1737621451884.png

• הוסף לסימניות
אם כבר מטבח חדש ושיפוצים אולי כדאי לשקול כיוון קצת מרענן -- למבינים :)
ואם לא הגזמתי -- אז הרווחתם
התכנית של האדריכלית לא רעה בכלל אבל זאת נראית לי הרבה יותר טובה .. תפרטי מה לא מוצא חן בעינייך שנוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
התכנית של האדריכלית לא רעה בכלל אבל זאת נראית לי הרבה יותר טובה .. תפרטי מה לא מוצא חן בעינייך שנוכל לעזור לך
1. השינוי של הדלת כניסה - זה מתקרב לשכנים. הם לא ישושו על זה
2.הסלון מתקטן משמעותית וחשוב לי סלון מרווח
3.רוצה חדר שירות יותר סגור ותחום , ורוצה אויר ואור למטבח
4.הכסאות בבר ממש צמודות לכניסה לחדר הראשון

אבל ברור שלרבע את המטבח יותר נכון
אין עוד אופציה?
אני מרגישה מול תשבץ

אגב אדריכלית שאומרת לי שקשה לה הדיבורים ושאת ההתלבטות אעשה עם אמא שלי או אחותי זה הגיוני?
ושיהיה ברור שהמחיר שלה גבוה !

• הוסף לסימניות
זו לא תוכנית יותר טובה,לדעתי.
מתאים לך לשלוח אורח לשרותים עד סוף הבית?
ובני הבית -מתאים להם לצאת מהאמבטיה כמעט בסלון וקרוב לדלת הכניסה?

• הוסף לסימניות
היצירתיות ! 😴
הבעיה העקרית שזה מקטין את הסלון וחשוב לי סלון גדול
אם זה מתיחס לתוכנית ששלחתי לא מבין מה מקטין ?
כי זה מגדיל את הסלון בעוד מטר --שיניתי את דלת הכניסה לבית כדי להרויח מטבח יותר רחב

• הוסף לסימניות
זו לא תוכנית יותר טובה,לדעתי.
מתאים לך לשלוח אורח לשרותים עד סוף הבית?
ובני הבית -מתאים להם לצאת מהאמבטיה כמעט בסלון וקרוב לדלת הכניסה?
גם אני חושבת שהיא לא יותר טובה
כשאמרתי לה את זה היא אומרת לי טוב רצונו של אדם זהו כבודו.....

• הוסף לסימניות
אם זה מתיחס לתוכנית ששלחתי לא מבין מה מקטין ?
כי זה מגדיל את הסלון בעוד מטר --שיניתי את דלת הכניסה לבית כדי להרויח מטבח יותר רחב
כן - זה התיחס לתכנית שלך
ואגב אוהבת את היצירתיות שלך !
נהיה פחות שטח לשולחן גדול
מעבר לזה שזה מתקרב לשכנים והם מעדיפים שלא נעשה את זה ושאר ההערות שכתבתי..

• הוסף לסימניות
התוכנית של @ilan p (כמו תמיד...) מציעה את השילוב שפותר לכם הכי הרבה בעיות. זה כיוון טוב, אפשר לנסות לשפר בה את הנקודות שמציקות לכם. לגבי השכנים - לפעמים אפשר להציע תשלום נאות על ההתקרבות וכד'. יש שכנים שישמחו להכנסה מהצד.

ובכל מקרה אנחנו לא גרים בשטחים בלתי מוגבלים ובסוף נדרש לעשות תעדוף ולבחור בתוכנית שתכיל את הדברים הקריטיים והחשובים יותר לנו.

• הוסף לסימניות
נהיה פחות שטח לשולחן גדול
מעבר לזה שזה מתקרב לשכנים והם מעדיפים שלא נעשה את זה ושאר ההערות שכתבתי..
לא הבנתי בכלל שמדובר על חלוקה של כל הדירה --- חשבתי רק מטבח
אז גם מציע שינוי בחדר הורים --כי לא הגיוני שיהיה חדר בלי ארון נורמלי
ואת הכניסה החזרתי למבואה --מצוב סקיצה
זה מה הייתי עושה אם זה היה הבית שלי

קבצים מצורפים

• 1737414189884 - עותק.png
    1737414189884 - עותק.png
    KB 132.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
השיקול בחדר שינה זה פינת ישיבה עם אופציה לכורסאות ויחסית מוצנעת שלא רואים אותה בכניסה
יותר בקטע של סוויטה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בכלל שמדובר על חלוקה של כל הדירה --- חשבתי רק מטבח
אז גם מציע שינוי בחדר הורים --כי לא הגיוני שיהיה חדר בלי ארון נורמלי
ואת הכניסה החזרתי למבואה --מצוב סקיצה
ראוי לשבח בעיני.
לא מאמינה שתמצאו משהו יותר טוב מזה
תכנית אידיאלית ביותר.
גם לי הפריע התכנון של חדר השינה אבל לא חשבתי שאת רוצה לשנות אותו
מה שיש פה זה מושלם בעיני

• הוסף לסימניות
השיקול בחדר שינה זה פינת ישיבה עם אופציה לכורסאות ויחסית מוצנעת שלא רואים אותה בכניסה
יותר בקטע של סוויטה
נראה שלא קיימת תוכנית שתגשים את כל החלומות ביחד:( בסוף תצטרכו להתפשר על משהו.
חדר השירות נעלם וגם כיור לשירותי אורחים?

• הוסף לסימניות
יותר בקטע של סוויטה
גם פינת עבודה וגם פינת ישיבה --אולי גם נדחוף שם גם איזה יח"ד להשכרה ? --וואלה מוגזם
אם באמת חשוב פינת ישיבה --צריך להגדיל את החדר - ואולי זה ניתן אם מסכימים להקטין את החדר ליד

• הוסף לסימניות
גם פינת עבודה וגם פינת ישיבה --אולי גם נדחוף שם גם איזה יח"ד להשכרה ? --וואלה מוגזם
אם באמת חשוב פינת ישיבה --צריך להגדיל את החדר - ואולי זה ניתן אם מסכימים להקטין את החדר ליד
חח
איך כתבה מקודם @משפחה מאושרת ? בסוף תצטרכו להתפשר על משהו.

אבל תודה לכם על הסיעור חומות,
זה עוזר לנו ממש !!!

• הוסף לסימניות
איך כתבה מקודם @משפחה מאושרת ? בסוף תצטרכו להתפשר על משהו.

אבל תודה לכם על הסיעור חומות,
זה עוזר לנו ממש !!!
נקודה לגבי המטבח - שחשוב לך מאוד מאוורר וכו'. לדעתי עדין הכי נכון למקם בשטח ה"מת" בבית. ככל שמדובר במטבח שפתוח לחלל גדול זה עובד טוב. בטח כשיש אורור למרפסת שירות. אפשר להוסיף קולט אדים מעל הכיריים ולשים תאורה נכונה שתתן תחושת אור.
אצלי יש חלון אחד צר במטבח (סגור, לא פתוח) ופחדתי שירגיש חנוק ולא מואר. בפועל עם תכנון נכון זה ממש לא מרגיש כמו שחששתי שירגיש. בגלל שזה לא מטבח פתוח והיה לי מספיק ארונות תחתונים וגבוהים ויתרתי על ארונות עליונים בבשרי והמרתי במדיח. זה גם עזר לתת תחושה מאוררת יותר.

• הוסף לסימניות
נקודה לגבי המטבח - שחשוב לך מאוד מאוורר וכו'. לדעתי עדין הכי נכון למקם בשטח ה"מת" בבית. ככל שמדובר במטבח שפתוח לחלל גדול זה עובד טוב. בטח כשיש אורור למרפסת שירות. אפשר להוסיף קולט אדים מעל הכיריים ולשים תאורה נכונה שתתן תחושת אור.
אצלי יש חלון אחד צר במטבח (סגור, לא פתוח) ופחדתי שירגיש חנוק ולא מואר. בפועל עם תכנון נכון זה ממש לא מרגיש כמו שחששתי שירגיש. בגלל שזה לא מטבח פתוח והיה לי מספיק ארונות תחתונים וגבוהים ויתרתי על ארונות עליונים בבשרי והמרתי במדיח. זה גם עזר לתת תחושה מאוררת יותר.
מה שאת אומרת- להעביר את החדר שירות לסוף המטבח כמו שאילן כתב?

• הוסף לסימניות
מה שאת אומרת- להעביר את החדר שירות לסוף המטבח כמו שאילן כתב?
כן. אפשר לשחק הזה - לעשות כניסה רק מהאמבטיה עם חלון אורור גדול למטבח או כניסה רק מהמטבח עם חלון אורור לאמבטיה, או כניסה גם מהאמבטיה וגם מהמטבח. בכל האופציות המטבח יכול להיות די מאורר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה