שאלה אשמח לעזרתכם- מטבח סהרה/מוקה ושמנת

• הוסף לסימניות
אשמח לעצת המעצבות או מי שעשה מטבח בצבעים האלו
אנחנו עושים בעז"ה מטבח די גדול עם ארונות עליונים ב2 עומקים
אני אוהבת את השילוב הנ"ל אבל ראיתי תמונות יפות ממש ותמונות שממש לא
מה לדעתכם עושה את ההבדל? תאורה, ויטרינה, ברזים,? האם השילוב של השמנת יעשה את המטבח ממש אנמי וכדאי לעשות אותו מחורץ(פשוט יקר יותר)?
איך מתקבל צבע מוקה? אני יודעת שהרוב עושים סהרה. האם הוא כהה מדי?
ואם יש תמונות רלוונטיות זה ממש יעזור לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי שעשתה סהרה בשילוב עץ... אשמח ממש לתמונה ומספר של הגוון של העץ.
מתלבטת בין שמנת ועץ אורן- בהיר. לסהרה ועץ אגוז.
עדיין לאצאתי את העץ אגוז שאני אוהבת...
אם לא תמצאי במטבח, אני עשיתי ספריה סהרה עם עץ אגוז. בעיני שילוב מאוד יפה. אבל אני לא יודעת את מספר הגוון

• הוסף לסימניות
אם לא תמצאי במטבח, אני עשיתי ספריה סהרה עם עץ אגוז. בעיני שילוב מאוד יפה. אבל אני לא יודעת את מספר הגוון
אני ממש אשמח לתמונה
תוכלי לשלוח לי? Shirel.midwife ג'ימייל
אם תוכלי לברר את שם הדגם בכלל אשמח...

גם אני עושה ספריה שנמצאת באותו חלל של המטבח. ושניהם סהרה. אין לי אומץ לשילובי צבעים.

• הוסף לסימניות
אשמח לעצת המעצבות או מי שעשה מטבח בצבעים האלו
אנחנו עושים בעז"ה מטבח די גדול עם ארונות עליונים ב2 עומקים
אני אוהבת את השילוב הנ"ל אבל ראיתי תמונות יפות ממש ותמונות שממש לא
מה לדעתכם עושה את ההבדל? תאורה, ויטרינה, ברזים,? האם השילוב של השמנת יעשה את המטבח ממש אנמי וכדאי לעשות אותו מחורץ(פשוט יקר יותר)?
איך מתקבל צבע מוקה? אני יודעת שהרוב עושים סהרה. האם הוא כהה מדי?
ואם יש תמונות רלוונטיות זה ממש יעזור לי
תודה

• הוסף לסימניות
מי שעשתה סהרה בשילוב עץ... אשמח ממש לתמונה ומספר של הגוון של העץ.
מתלבטת בין שמנת ועץ אורן- בהיר. לסהרה ועץ אגוז.
עדיין לאצאתי את העץ אגוז שאני אוהבת...
תוכלי לשלוח לי תמונות שקבלת? א=מה עשית בסוף? av0533154830@

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה