דרוש מידע אשמח לעזרתכן...

• הוסף לסימניות
יש לי חברה חוןדה ומתוקה, אנרגטית וחברותית, יצירתית וחכמה, (אואוווו כמה מחמאות...אבל זה כדי שתדעו לדייק)
בתקופה האחרונה היא מאותגרת מאוד ויש לה קושי רב, הציעו לה למלא את עצמה (משפט יפה...)
אמממה , ב"ה יש לה ילדים והיא לא מאוד משועממת ובנוסף גם המצב הכלכלי לא מאפשר להוציא בלי גבול
מה כן? יותר פנויה בערבים ובמחירים נמוכים,
אם יש לכן רעיון עבורה- הרבה יותר מאשמח, היא מתגוררת בבני ברק ,מתאים גם שיעורי השקפה ותורה אבל ברמה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הרבנית רות שמש מאד מומלצת, נותנת המון כח וכלים, אפילו בסיטואציות קטנות בבית,
ממש טעינה לנפש.

• הוסף לסימניות
הליכה עם חברה, זה בחינם...

• הוסף לסימניות
אם היא בתחום האמנות יכולה להמליץ לה על סדנה בזום מאד מוצלחת לא חייבים ידע קודם לומדים טכניקות קלילות ובעיקר הנאה

• הוסף לסימניות
אם היא בתחום האמנות יכולה להמליץ לה על סדנה בזום מאד מוצלחת לא חייבים ידע קודם לומדים טכניקות קלילות ובעיקר הנאה
היא מאוד בתחום האומנות, נראה לי תעדיף פרונטלי , אבל בכל זאת תתני לי פרטים והעביר לה - כדי שתוכל לבחור ולהחליט
הליכה עם חברה, זה בחינם...
אני הולכת איתה מידי פעם

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מבחינת מה מאותגרת? כלומר, מה היא צריכה? הנאה במינימום זמן וכסף?

• הוסף לסימניות
יש את קו למען אמהות
יש שם המון הרצאות מאד יפות ותוכניות
אם ישחרר אותה להקשיב טלפונית
025796551

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מבחינת מה מאותגרת? כלומר, מה היא צריכה? הנאה במינימום זמן וכסף?
מאותגרת בנושא מסוים ולא נותנת לעצמה כלום!
מעניקה את כל כוחותיה בבית ולה - כלום! ולכן מחפשת לה משהו שיוציא אותה מהרוטינה של בית עבודה ושוב...
ובלי קשר אני חושבת שגם אישה שלא מתמודדת עם כלום (אין כזה דבר) צריכה לדעת לפרגן לעצמה ולספק את עצמה!

• הוסף לסימניות
מה היא אוהבת לעשות? לקרוא? לאפות? לצייר? לכתוב? להתעמל? סרטים? אמנות?
אין כאן שאלה לפני שאנחנו יודעים מה התחביבים שלה...

• הוסף לסימניות
מחפשת לה שיעורי אומנות כמו אשת חיל אבל במחיר שפוי יותר , בבני ברק
יש?

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שהיא תתנדב ללמוד עם אישה שמתחזקת במיזם חברותא של ערכים או אילת השחר? זה יכול לאתגר אותה.

• הוסף לסימניות
פעם בשבוע לצאת.
אפשר לבד.
או לקנות משהו, או לטייל.
להיות לפחות שעתיים בטבע.
(היציאה מאווררת, עוזרת "להחליף ראש" ומרגיעה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה