עזרה אשמח לעיצה - תעלומה עם פלאפון שנעלם

• הוסף לסימניות
לפני כחודש נעלם לי הפלאפון, ביומיים הראשונים התקשרתי המון ולא היה מענה אח"כ הפך ללא זמין.
בינתים השתמשתי בפלאפון נוסף שיש לי שהמס' שלו רשום בפלאפון שנאבד
לפני כשבוע קבילתי פתאום שיחת טלפון מהפלאפון שנאבד! לא הפסקתי לענות חזרתי במהירות ושמעתי רעש של כיסאות זזים במשך כמה דק'
כמה שניסתי לדבר לא שמעתי שום קול.
התקשרתי מעוד כמה מספרים אותו הדבר, לאחד המספרים חזרו למחרת פעמיים !! אך שוב לא שמעתי כלום
חשבנו אולי נשבר המכשיר ולכן אנחנו לא שומעים, אז אמרנו שהמכשיר נעלם ונא להתקשר למס' ..., ולא חזרו
מאז אני מתקשרת - אין מענה , אבל הפלאפון זמין כל הזמן.
ז"א שמישהו דואג להטעין אותו, ושיש מישהו או שהיה מישהו מעבר לקו - מציאות שהתקשרו כמה פעמים.
השאלה לאן אני יכולה להתקדם מכאן - האם פניה לחברה תעזור ? או משהו אחר?
משיהו עבר פעם סיפור מוזר שכזה? מה ניתן לעשות ?

דבר נוסף - המכשיר הוא כשר . ואם מישהו הטעין אותו כנראה יש לו גם מכשיר או מטען כשר
לכאורה - דתי או חרדי

• הוסף לסימניות
חשבנו אולי נשבר המכשיר ולכן אנחנו לא שומעים
לפי התיאור אכן נראה שהמכשיר נשבר ולא שומעים טוב,
יכול להיות שמהצד השני זה גם כך ולכן לא שמעו מה אמרת...

האם פניה לחברה תעזור ?
אפשר לנסות..
ואפשר אולי גם לפנות למישהו שיכול לזהות את מיקום המכשיר

דבר נוסף - המכשיר הוא כשר . ואם מישהו הטעין אותו כנראה יש לו גם מכשיר או מטען כשר
לכאורה - דתי או חרדי
לא מחייב..
חיבור המטען יכול להיות גם במכשיר לא כשר, תלוי איזה

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות..
ואפשר אולי גם לפנות למישהו שיכול לזהות את מיקום המכשיר

למי אני פונה?

לא מחייב..
חיבור המטען יכול להיות גם במכשיר לא כשר, תלוי איזה
נוקיה c2

• הוסף לסימניות
זא מי יכול לזהות לי את המיקום?
וגם אני מאמינה שזה נותן טווח רחב אני יתחיל לדפוק דלת דלת?

• הוסף לסימניות
@רחלה 123
אני מאד מקווה שלפחות חסמתם שיחות יוצאות שלא יתקשרו על חשבונכם...
רק המשטרה יכולה לאתר מיקום ובפלאפון כשר זה מסובך מאד

• הוסף לסימניות
למרות שאינני מבינה בזה כלום, שאלתי עסקן שמתמצא והוא אומר שאת יכולה להוציא רשימת שיחות יוצאות מהחברה ואז תדעי למי הוא מתקשר וזה הכי קרוב שתוכלי להגיע אל מי שלקח תמכשיר, אבל אומר שאין בזה תועלת כי אם הוא לא רוצה להחזיר מה תעשי עם המידע.

• הוסף לסימניות
למרות שאינני מבינה בזה כלום, שאלתי עסקן שמתמצא והוא אומר שאת יכולה להוציא רשימת שיחות יוצאות מהחברה ואז תדעי למי הוא מתקשר וזה הכי קרוב שתוכלי להגיע אל מי שלקח תמכשיר, אבל אומר שאין בזה תועלת כי אם הוא לא רוצה להחזיר מה תעשי עם המידע.

השאלה היא אם הוא לא רוצה להחזיר למה הוא חזר אלינו
הרי זה ברור שיעלו עליו אם כן.
ולה למען ד' הוא צריך מכשיר כזה דפוק. זה חצי שבור אני רק צריכה את הסים:mad:
תודה בכל אופן על המידע, אנסה לבדוק מול החברה מה ניתן לעשות.

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם הוא לא רוצה להחזיר למה הוא חזר אלינו
הרי זה ברור שיעלו עליו אם כן.
ולה למען ד' הוא צריך מכשיר כזה דפוק. זה חצי שבור אני רק צריכה את הסים:mad:
תודה בכל אופן על המידע, אנסה לבדוק מול החברה מה ניתן לעשות.
בהתחלה היה נשמע לי הגיוני שזה ילד שמצא את זה ובטעות לחץ, אחרי שניה עברתי לעובד זר, עכשיו אני כבר מחשבת מסלול מחדש
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי במקום חילוני ועליתי לרכב. כנראה ששם הפלאפון נפל לי. רק אחרי חצי שעה קלטתי שנעלם לי הפלאפון אז מיד חזרתי למקום שבו הוא נפל לי והמכשיר לא היה שם. ניסיתי להתקשר כמה פעמים ולא היה מענה וגם לא שמענו אותו מצלצל בסביבה (ז"א שהוא נפל לי לכביש ומישהו לקח אותו תוך חצי שעה) מאז אני מתקשרת אליו כל הזמן ואין מענה. היום בבוקר הוא היה מנותק אז חשבתי שפשוט רכב עלה עליו וזהו, נגמר! אחרי שעתיים צלצלתי שוב ופתאום הפלאפון מצלצל אבל כמובן אין מענה.
ניסיתי כמה פעמים מחסום ולא עונים. אם חרדי לקח את הפלאפון = היה מחזיר אם חילוני לקח את הפלאפון = למה הוא צריך פלאפון כזה דפוק? נוקיה 225.
מה עושים? לחכות? או שלעזוב וחלס?

• הוסף לסימניות

א. תמשיכי לעקוב כאן לשלל העיצות

ב. תנסי שוב ושוב לצלצל, אולי מישהו יענה..

ג. וזה נכון גם ל
מה ניתן לעשות ?
פשוט להרים עיניים למעלה ולבקש מה' שתמצא האבידה...
בברכת סייעתא דשמיא והמון הצלחה!

• הוסף לסימניות
את צריכה את הסים בשביל המספר שלך או בשביל רשימת האנשי קשר?

אנשי קשר . זה מעצבן אני לא יכולה לתקשר עם אנשים, ועושה שמיניות כדי להשיג מישהו שקשור אליהים

אתמול הייתי במקום חילוני ועליתי לרכב. כנראה ששם הפלאפון נפל לי. רק אחרי חצי שעה קלטתי שנעלם לי הפלאפון אז מיד חזרתי למקום שבו הוא נפל לי והמכשיר לא היה שם. ניסיתי להתקשר כמה פעמים ולא היה מענה וגם לא שמענו אותו מצלצל בסביבה (ז"א שהוא נפל לי לכביש ומישהו לקח אותו תוך חצי שעה) מאז אני מתקשרת אליו כל הזמן ואין מענה. היום בבוקר הוא היה מנותק אז חשבתי שפשוט רכב עלה עליו וזהו, נגמר! אחרי שעתיים צלצלתי שוב ופתאום הפלאפון מצלצל אבל כמובן אין מענה.
ניסיתי כמה פעמים מחסום ולא עונים. אם חרדי לקח את הפלאפון = היה מחזיר אם חילוני לקח את הפלאפון = למה הוא צריך פלאפון כזה דפוק? נוקיה 225.

אויש זה צבט לי לרגע שנזכרתי בסיפור התעלומה שהייתה בבנין במיאמי
המשפחה ששמעה כל הזמן צלצולים מהבית שהתרסק בכלל .
מזעזע לחשוב מה הם עברו

בהתחלה היה נשמע לי הגיוני שזה ילד שמצא את זה ובטעות לחץ, אחרי שניה עברתי לעובד זר, עכשיו אני כבר מחשבת מסלול מחדש
בהצלחה
רב תביני כמה מסלולים אני מחשבת כבר שבוע :eek:

• הוסף לסימניות
יהי רצון שישיבו לך את זה בקרוב....
זה מאוד מתסכל לאבד אנשי קשר
אולי כדאי ללמוד מזה לעשות גיבוי לאנשי קשר על סים נוסף
ברוב החניות של הטלפונים עושים את זה בשמחה
ובמיוחד כשאת קונה טלפון עושים את זה בחינם
והיום הרי קונים טלפון כמעט כל שני וחמישי......

• הוסף לסימניות
קרה לי שקיבלתי צלצול מחברה
אני עונה ו- רעשים
מנתקת..
שוב צלצול
ככה כמה פעמים.

התברר שהטל שלה נפל למים ובאותו זמן הוא היה בתוך אורז בכלל.....

• הוסף לסימניות
אגב עוד עיצה שלא יקרה דבר כזה
זה להכניס את הסים לסמארטפון כל שהוא (יתכן שאפר גם דרך סטיק) ולעשות גיבוי של כל המספרים לחשבון גוגל שלכם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי גם קרה עם פלאפון שנפל בכניסה לרכב, חזרתי למקון ולא היה, התקשרתי כל העת ולא ענו, כעבור מס' שעות התקשר אשה חרדית ואמרה שקבילה כעת את הפלאפון מעובד ערבי שעבד בבניין סמוך בשיפוצים, שמסר לה את זה ואמר שמצא.

(אגב רכב עבר על הפלאפון והוא המשיך לעבוד מדובר במכשיר MTK)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה