עזרה אשמח לעיצה - תעלומה עם פלאפון שנעלם

• הוסף לסימניות
לפני כחודש נעלם לי הפלאפון, ביומיים הראשונים התקשרתי המון ולא היה מענה אח"כ הפך ללא זמין.
בינתים השתמשתי בפלאפון נוסף שיש לי שהמס' שלו רשום בפלאפון שנאבד
לפני כשבוע קבילתי פתאום שיחת טלפון מהפלאפון שנאבד! לא הפסקתי לענות חזרתי במהירות ושמעתי רעש של כיסאות זזים במשך כמה דק'
כמה שניסתי לדבר לא שמעתי שום קול.
התקשרתי מעוד כמה מספרים אותו הדבר, לאחד המספרים חזרו למחרת פעמיים !! אך שוב לא שמעתי כלום
חשבנו אולי נשבר המכשיר ולכן אנחנו לא שומעים, אז אמרנו שהמכשיר נעלם ונא להתקשר למס' ..., ולא חזרו
מאז אני מתקשרת - אין מענה , אבל הפלאפון זמין כל הזמן.
ז"א שמישהו דואג להטעין אותו, ושיש מישהו או שהיה מישהו מעבר לקו - מציאות שהתקשרו כמה פעמים.
השאלה לאן אני יכולה להתקדם מכאן - האם פניה לחברה תעזור ? או משהו אחר?
משיהו עבר פעם סיפור מוזר שכזה? מה ניתן לעשות ?

דבר נוסף - המכשיר הוא כשר . ואם מישהו הטעין אותו כנראה יש לו גם מכשיר או מטען כשר
לכאורה - דתי או חרדי
זה קרה גם לחברה טובה שלי.
זה היה בחור שלקח את הטלפון.
ודאג להטעין אותו.
ולהתקשר לכל המספרים של הבנות שהוא ראה.(מקווה שזה לא אותו מקרה)

• הוסף לסימניות
זה להכניס את הסים לסמארטפון כל שהוא (יתכן שאפר גם דרך סטיק) ולעשות גיבוי של כל המספרים לחשבון גוגל שלכם
איך אפשר לעשות את זה ?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי
להכניס את הסים ולעשות גיבוי לחשבון גוגל שלכם
אבל הסים הוא כשר של שיחות - לא של אינטרנט !
הסטיק לא מזהה אותו ולא מראה מספרים שקיימים עליו (בדקתי כעת)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון!
פלאפון נעלם? מיד להתקשר לחברת הסלולר ולחסום שיחות יוצאות.
לאדם הלא הגון שמצא את זה יש הרבה מה לעשות עם טלפון כשר - למשל להתקשר שיחות בינ"ל על חשבונכם.
אם אכן הוא נעלם לפני תקופה, ויש מישהו שטורח להטעין אותו אבל מתחמק מלהחזיר אותו, אל תופתעו לקבל בחשבון הבא כמה אלפי שקלים.

• הוסף לסימניות
אבל הסים הוא כשר של שיחות - לא של אינטרנט !
הסטיק לא מזהה אותו ולא מראה מספרים שקיימים עליו (בדקתי כעת)
לכן על סטיק כתבתי אולי כי לא הייתי בטוחה שיעבוד
ניתן אבל לקחת טלפון תומך כשר ולהעתיק אליו ואז ממנו לסים לא כשר

• הוסף לסימניות
אם הטלפון עצמו ישן וחצי שבור, כדאי לנייד את המספר יחד עם עוד מספר לחברה אחרת דרך חנויות או סוכנים שנותנים פלאפון חינם תמורת ניוד שני קווים.

איבוד של אנשי קשר זה אירוע שקורה כמה פעמים בחיים, צריך להשלים עם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה