התייעצות אשמח לעצתכן אימהות יקרות- תינוקת בת שנה שקמה המון!!

• הוסף לסימניות
תינוקת בת שנה
שרוב חודשי חייה לא ישנה לילה נורמאלי בכלל!!
קמה המון- לפחות 10 פעמים למוצץ
היא אוכלת טוב ב"ה
אני שמה אותה בזמן לישון
לקחנו לאוסטאופט
לקחנו להיימליך
הייתי בהדרכה עם יועצת שינה כמעט חצי שנה והיא עזרה לי בדברים אחרים ב"ה
אבל לילה שלם או לקום פעם אחת -שתיים אני יכולה לספור בעשר אצבעותי כמה פעמים הנס הזה קרה
הרופא ילדים לא ידע כל כך מה לומר.........
אני מרגישה שעשיתי את כל ההשתדלות
זה לא מרגיש לי הגיוני שהיא קמה כל כך המון
מציינת שב"ה זו ילדה רביעית ולא זכור לי תופעה כזאת קיצונית
ב"ה עד איזה גיל שנה וחצי אף ילד לא ישן אצלי לילה שלם
אבל הגברת הזאת עברה כל גבול ;)
מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
תולעים בדקת?
הייתי בודקת לפעמים
ואני גם מידי פעם מסתכלת בטיטול
לא נתקלתי
רק פעם אחת לפני איזה חצי שנה היתה תולעת אחת ולא ראיתי שוב....
הגיוני אבל מעל חצי שנה שזה סבל של תולעים?

• הוסף לסימניות
יונקת?

• הוסף לסימניות
האם היא נוחרת? ישנה עם פה פתוח?

• הוסף לסימניות
ב"ה לא נוחרת
בדר"כ עם פה סגור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפעמים יש לה גזים

• הוסף לסימניות
טוב קודם כל עדיף שתעשי את מה שצריך ולראות שאין איזה בעיה כמו שהזכירו כאן,
מלבד זאת, הייתי בקורס הורים,
המרצה שם אמר לנו כשנולד לו ילד, אשתו כהרגל כולם היו קמים להאכיל את הילד בלילה כל 4 שעות,
כשאמא של המרצה הגיע אליו היא ראתה שהכלה קמה בלילה כמה פעמים, ואמרה לה למה אתם קמים?
אתם מרגילים אותו לקום לאוכל.
זה היה ממש תמוה, מה הוא תינוק קטן הוא צריך לאכול.
אמר לנו המרצה ומה ילד לילדים חרשים עושה? ילד להורים חרשים לא בוכה, הוא עושה מעשה - שוכב על הרצפה, מנענע את הלול וכיוצא בזה.
לא היה תשובה לאף אחד.

ואז הוא הביא לנו רש"ר הירש ששאלו ממתי גיל חינוך? והוא השיב מגיל 0

אני לא אומר לעשות כך, אלא ודאי שיקומו להאכיל את הילד, אבל אם הילד כבר עבר את גילאי האכילה בלילה,
לא צריך להתייחס (צריך לקום לראות שהכל בסדר ולא קרה כלום) , ברגע שמתייחסים הילד יקום שוב, בדוק.
לא תתייחסו הילד בפעם הראשונה ישגע את הראש אבל עם הזמן הוא ליקום בלילה, כי הוא יבין שאין אף אחד.

שוב רק לאחר הבדיקות שהכל תקין

בהצלחה

• הוסף לסימניות
טוב קודם כל עדיף שתעשי את מה שצריך ולראות שאין איזה בעיה כמו שהזכירו כאן,
מלבד זאת, הייתי בקורס הורים,
המרצה שם אמר לנו כשנולד לו ילד, אשתו כהרגל כולם היו קמים להאכיל את הילד בלילה כל 4 שעות,
כשאמא של המרצה הגיע אליו היא ראתה שהכלה קמה בלילה כמה פעמים, ואמרה לה למה אתם קמים?
אתם מרגילים אותו לקום לאוכל.
זה היה ממש תמוה, מה הוא תינוק קטן הוא צריך לאכול.
אמר לנו המרצה ומה ילד לילדים חרשים עושה? ילד להורים חרשים לא בוכה, הוא עושה מעשה - שוכב על הרצפה, מנענע את הלול וכיוצא בזה.
לא היה תשובה לאף אחד.

ואז הוא הביא לנו רש"ר הירש ששאלו ממתי גיל חינוך? והוא השיב מגיל 0

אני לא אומר לעשות כך, אלא ודאי שיקומו להאכיל את הילד, אבל אם הילד כבר עבר את גילאי האכילה בלילה,
לא צריך להתייחס (צריך לקום לראות שהכל בסדר ולא קרה כלום) , ברגע שמתייחסים הילד יקום שוב, בדוק.
לא תתייחסו הילד בפעם הראשונה ישגע את הראש אבל עם הזמן הוא ליקום בלילה, כי הוא יבין שאין אף אחד.

שוב רק לאחר הבדיקות שהכל תקין

בהצלחה
היא לא קמה לבקבוק....היא קמה למוצץ
ומה אתם מציעים?
להשאיר אותה בוכה עד לצרחות ולא להביא לה מוצץ?

• הוסף לסימניות
היא לא קמה לבקבוק....היא קמה למוצץ
ומה אתם מציעים?
להשאיר אותה בוכה עד לצרחות ולא להביא לה מוצץ?
תנסי שלושת המימדים או מוח אחד
לפעמים יש קושי שאפשר לעלות עליו מהתת מודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה